in-text реклама за покер блог с около 300 посещения на месец. Колко пари да искам? То тъпня голяма - нит' да вземеш милион, нит' пък безпари да я дадеш... Ебахти гадното :X
Повече от 2-3 лева на месец дали ще може? Тя нишата е богата...
Покер нишата е МНОГО МНОГО "богата"..
Обаче.. е ХИПЕР СУПЕР ДУПЕР ТРУДНА.. Поради тъпата причина, че няма къде да си събмитнеш сайта..
Има доста малко сайтове на които можеш да направиш сателити и т.н.
Кофти ниша, но пък в същото време, ако я развиеш.. ставаш богат
Аз преди се интересувах някакви PPC-та да си слагам в сайта за покер.. и НИЩО не намерих...
Всичко опира до Affiliate..
Ако имаш желание, мога да ти дам една добра афилиейт програма.
Пиши ми на ЛС, ако искаш да ти я дам
проблема в нишата на англииски е че всичките фирми си имат инхаус сеота с прилични бюджети които блъскат здраво и за по малки киурди (което не значи че няма пазар) просто е малко по трудно за начинаещи... иначе да рестрикциите са валидни за всички просто трябва да знаете какво правите
Става дума за български блог с 90% копирано съдържание, който не се е обновявал от година, може би. Вътре има всичко на всичко 10 статии и това е. Само две-три са авторски. Просто исках да питам информативно, ама както и да е. Иначе, че не става с покера - не става. Който играе покер си има акаунт и не отваря другаде. Пращам трафик за залози и за лотария, обаче за покер не мога. Имам 10 цента за 2 години от покер