[exec]include '/home/username/domain.com/path/to/file/the-file.php';[/exec]
Явно имаш някаква скоба [ която не се харесва на добавката. Прегледай си файла allowphp.php
Удари едно търсене за Parse error: syntax error, unexpected ‘[‘ in в гугъл. Ще разбереш какъв е проблема със синтаксиса.
Само това трябва да имаш в публикацията
[exec]include '/home/adres/path/to/db.php';[/exec]
[exec]include '/home/adres/path/to/page_pagination.php';[/exec]
Изключи останалите добавки и пробвай така. Плюс това инклуд работи само с пълен път, а не урл адрес.
Това вече го направих. Пак има проблеми.
Тази част е по-трудна, защото всеки код е към различен плъгин. :lol:
Е това вече е проблем ... оставям те да си блъскаш главата Отивам да гледам мача аз.
Изключи останалите добавки и пробвай така. Плюс това инклуд работи само с пълен път, а не урл адрес.
function APIP_Appeal(){
?>
Къде го виждаш това? Не е нещо, което аз съм добавял.
Изключих 2 от добавките, включително твоята, за да не сменям пак кода на повечето скриптове. Оставих само една добавка -Allow PHP in Posts and Pages. При нея също absolute url inclusion is disabled. Проблем има с relative path. Знам пътя до скрипта, които искам да добавя с include, но не знам пътя до него от съответната страница, на която искам да го добавя. Общо взето не знам в коя директория WP си пази индивидуалните страници и постове, за да линкна от съответната страница към скрипта, който трябва да се добави. Предполагам ти знаеш.
Човек от мен една грешка поне аз така я намирам затваряш пхп в функция което е отворено преди функцията. А честно това с отватряне и затваряне на пхп едно най-много ме е дразнело друго, че товари много повече от колкото ако кода си е цял (лично мнение).
Грешката която виждам на пръв поглед:
PHP:function APIP_Appeal(){ ?>
Как тогава да посоча relative path от съответната публикация до файла, който съм качил на хоста? Трябва да има начин да се ползва include с relatuve path, защото само с него работела съответната добавка (с relatuve path).Няма такова нещо като път до индивидуалните страници или публикации.
Е как предлагаш да се използва html елементи в пхп функцията?