И там са някакви капацитети сигурно. Google се дъни, а тези с милиони не могат от 10 години вече да им отхапят пазарен дял и не само тук, навсякъде, а пък нека ми продават Windows 7 за 200 лева.
Ако сложат ръководни кадри чужденци няма да е толкова българска системата.Както каза едно приятелче, работещо в голяма IT фирма - '"никой не е*ава бг филиалите на големите IT фирми поради 2 причини - защото са за малък пазар и защото и там се побългарява всичко и системата не е 1:1 със западната". Просто не искам да има изненадани. А момчето е вече от доста време в тази област. И като гледам, не е далеч от истината.
Лично на мен , рекламата ми хареса много
Доста рисковано е да пишеш в темите на Fozzy. Шегувам се ...Нормално в другите страни се рекламира microsoft , висти, мисти, 7мици и т.н..
Бинг монополист? Ммммм, монополист може, но не и при търсачките. Може да имат някакъв голям % в САЩ, но това по никакъв начин не ги прави много велики, особено като се има предвид с колко ресурс разполагат, за да издухат другите.Точно Майкрософт едва ли ги боли за търсачката особено, защото са в същото положение като Гугъл при търсачките - МОНОПОЛИСТ.
Ако сложат ръководни кадри чужденци няма да е толкова българска системата.
Майкрософт за монополисти при ОС - това имах предвид.Бинг монополист? Ммммм, монополист може, но не и при търсачките. Може да имат някакъв голям % в САЩ, но това по никакъв начин не ги прави много велики, особено като се има предвид с колко ресурс разполагат, за да издухат другите.
Тук не смея да си помисля да споря. Няма по-силни от тях в това отношение. Дано все така им се запази тенденцията, от и за това IE има популярност.Майкрософт за монополисти при ОС - това имах предвид.