От: iSOCBOX - ЛЕСНО И БЪРЗО ДОБАВЯНЕ в Българските Социални Мрежи
Нали това е идеята на изполването на тектовете за заглавия и описания в спин формат.
ако въпроса ти е: имам 3 описания искам да използвам САМО и единствено тях, правиш така:
{първо описание|второ описание|трето описание}
но като има възможност текста да е още по-уникален във всяка соц - по-добре се възползвай.
Имам нов въпрос. Възможно ли е да напиша няколко описания и скрипта да попълва на произволен принцип в различните социални мрежи.
Нали това е идеята на изполването на тектовете за заглавия и описания в спин формат.
Вече можете при добавяне на новините към работните файлове да използвате следния синтаксис {дума1|дума2|дума3}. iSOCBOX автоматично ще зареди този синтаксис в специално разработена за целта страница, и ще избере произволно една от думите, затворени между {}.
- Възможност за синонимизиране или т.нар. спин (spin) или спин синтаксис при въвеждане на заглавията и описанията на новините, които ще бъдат добавени в социалните мрежи.
Пример за такова изречение е:
{Иванчо|Петканчо|Миланчо|Хайванчо} {e|ще е} {много|доста|наистина|абсолютно} {примерен|приятен|добър|съвестен} {ученик|студент|помощник|работник}.
След спин (пренаписване) може да се получи един от следните варианти:
Петканчо e доста приятен помощник.
Иванчо ще е наистина добър ученик.
Хайванчо ще е доста съвестен работник .
и т.н.
По този начин ще има значително по-малко, а в зависимост от броя синоними на дума може и да няма еднакви заглавията и описанията за едно и също URL в различните мрежи, а това от своя страна помага за по-доброто класиране, както на новините в социалните мрежи, така и на основния сайт.
ако въпроса ти е: имам 3 описания искам да използвам САМО и единствено тях, правиш така:
{първо описание|второ описание|трето описание}
но като има възможност текста да е още по-уникален във всяка соц - по-добре се възползвай.