От: iSOCBOX - ЛЕСНО И БЪРЗО ДОБАВЯНЕ в Българските Социални Мрежи
Искам първо да се извиня за отсъствието си от темата, но за съжаление днес бях на изпит, а вчера трябваше да пътувам за да пристигна за изпита.
Здравейте момчета, снощи си поръчах пакета isocbox, първо неможах да го инсталирам (може аз да съм тъп), но после Borisov ми помогна и стана бързо
:wink:
Като цяло съм доволен засега, резултати още няма.Такова добро сейлс копи не съм виждал от доста време в бг пазара(май никога(чеки сетих се за апостолчо :wink
) и ная цена софта си е почти безплатно (няколко бири помалко
)
айсоцбокс - 9/10
цена - 10/10
sales page(+видеото) - 9,5/10
support - 9/10
overall - 9/10
HaRRo,
Благодаря за ревюто, макар и да не бяхте длъжен да го правите! Радвам се да видя, че iSOCBOX Ви е полезен и лесен за употреба. Надявам се скоро да видите и очакваните резултати.
HaRRo, сега наистина ще стане HaRRo vs Google !
И аз смятам да се възползвам от това чудо и пейпал бутона тези дни.
А готиното видео на презентацията най-вероятно го е правил BullBlogger-а ?
Успехи в спаменето на социалките и усмихнати емотикони, които вече не мога да намеря и сложа в поста си.
brad1985,
Радвам се, че ще се възползвате от специалната промоционална оферта за Predpriemach.COM, но бих искал да изясня нещо:
iSOCBOX не е създаден с цел самоцелно спамене на социалните мрежи!
Целта на пакета е да улесни и без това заетите до гуша с работа предприемачи, като им позволи да съкрятат колкото е възможно повече досадната процедура по добавяне в социални мрежи.
Иначе, няма нищо лошо да се властва в гугъл
Днес най-накрая ми остана време да разцъкам пробното копие, та ето го и обещаното мнение:
- Авторът е много приятен и отзивчив човек.
- Много добро впечатление ми направи колко добре беше подредено всичко в архива, който получих. Добавено е и подробно упътване с красиви картинки
. Трудно е да не успееш да го инсталираш или ползваш.
- Софтуера работи чудесно и прави точно това, което обещава - пести
много време при публикуване и регистриране на акаунти в социалките. Освен това е почти безплатен
vaskoa,
Изключително съм щастлив да прочета вашите впечатления.
Дано iSOCBOX да стане неизменна част от аресенала Ви в борбата за челни позиции.
Искам да попитам Борисов дали приема плащане по ипей и цената още ли е 10 долара?
Благодаря.
ivo1017,
Здравейте,
Радвам се да прочета, че проявявате интерес към iSOCBOX. За съжаление в момента можга да приема плащане единствено и само чрез PayPal, но работя по въпроса за откриване и на други онлайн разплащателни методи.
Относно цената - тя ще остане непроменена за известен преиод от време. Колко ще е дълъг, за съжаление не мога да кажа в момента.
Здравейте.
Поздравления за продукта.
Може ли да попитам какво се използва като описание при публикуването? Може би meta description или началото на статията? За заглавие предполагам е Title taga?
И примерно ако статията няма meta description и meta keywords дали ще е проблем?
KISS,
Мисля, че коментара на
BullBlogger изяснява как работи всъщност iSOCBOX, накратко се черпи информация от csv файл, който вие подготвяте предварително. Отностно подготовката, мисля, че няма какво да добавя към коментара на
BullBlogger.
Здравейте KISS,
Тъй като Борисов, явно не е онлайн ще си позволя да отговоря вместо него. Имах възможността да тествам iSOCBOX в продължение на няколко дни (правилно ме разконспирираха - видеото е правено от мен).
Преди да започнете публикуването е необходимо да въведете желаното заглавие, описание и тагове. Това става в проста табличка в MS EXCEL, ако желаете и Ви е по-удобно можете да редактирате директно csv файла, в който се съхранява информацията (също е елементарно дори за начинаещ, въпрос изцяло на лично предпочитание и удобство). С цел запазване уникалността на Вашата статия бих Ви препоръчал да въвеждате заглавие различно от заглавието на статията. Колкото до описанието - по-удачно, според мен, е да заложите на едно-две специално написани за предизвикване на вниманието на читателя изречения, вместо просто да копирате първия абзац от статията
Надявам, се че отговора ми Ви е бил полезен
Поздрави!
Bullblogger,
Благодаря, че успяваш да отделиш време, докато ме няма за да отговаряш на въпроси.
Предполагам, че ти остава малко повече свободно след каато вече използваш iSOCBOX
Aaa.. и още нещо:
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ВИДЕОТО!
Поздрави на всички!
Борисов