IT помощ - следене на устройства

pst

Member
Здравейте! Обръщам се със апел, ако има хора тук, които разбират от кибер сигурност да ми помогнат, по какъвто и да е начин. Става въпрос, че от известно време съм подложен на тотално следене на най-вече действията ми на различни устройства, абсолютно съм убеден, че имам някакви скрити софтуери или подобно с което ми следят телефони, компютри и тн., имам всички нужни социални признаци за това. Следят ми се обаждания, какво гледам, посещавам и тн., въпросната информация, освен, че се наблюдава, се и използва за да бъда репресиран, като са ми създавали не веднъж дискомфорт в бизнес отношеншята ми, а и не само. Искам да знам има ли вариант да се диагностицира подобен тип софтуер и всякакви съвети за кибер сигурност биха ми били от полза. Също има вариант и да си заплатя всякаква сума, при резултат.

Препоръчвам ти да се обърнеш към Асен от inforcecyber.com.
Ако не вдига на служебния ми драсни да ти дам личния му номер.

Здравейте! Обръщам се със апел, ако има хора тук, които разбират от кибер сигурност да ми помогнат, по какъвто и да е начин. Става въпрос, че от известно време съм подложен на тотално следене на най-вече действията ми на различни устройства, абсолютно съм убеден, че имам някакви скрити софтуери или подобно с което ми следят телефони, компютри и тн., имам всички нужни социални признаци за това. Следят ми се обаждания, какво гледам, посещавам и тн., въпросната информация, освен, че се наблюдава, се и използва за да бъда репресиран, като са ми създавали не веднъж дискомфорт в бизнес отношеншята ми, а и не само. Искам да знам има ли вариант да се диагностицира подобен тип софтуер и всякакви съвети за кибер сигурност биха ми били от полза. Също има вариант и да си заплатя всякаква сума, при резултат.
Съжалявам да ти го кажа това, но всички сме в тази лодка.
На всички се следят данните, какво пишат, какво казват, каква медия качват и т.н.
Отделно ако имаш фирми, цялата налична информация за тях е свободно достъпна с мноооого леки усилия.

Истината е че няма какво много много да се направи освен да си провеждаш разговорите на 4 очи без да има микрофони около теб.

Не случайно Сноудън е в изгнание, прочети за него и какво е направил.

Това е масово. Не е само при теб. Параноята ти е основателна. :) Сигурно като отвориш някой сайт или фейсбук виждаш релеватни с интересите ти реклами. А спама ти не е чак толкова далеч от това, което си търсил или имаш интерес. :)

Споко, всичко е наред. Това е в момента съвремието. Ако не искаш да те следят, просто макс даунгрейдваш с дивайсите,

Иначе има вариант да минеш в инкогнито мод. Софтчета, някой друг създаден навик, и готово. Може би ще е свързано с определени средства, но сигурно ще има ефект. Не знам колко е зле положението при теб, но е част от ежедневието на всеки в наше време.

Започна ли подготовката? Интересно ще май за всеки тук да разбере какво точно си следвал и какво си започнал да ползваш.

Знай, че напълно анонимен трудно се става в този свят. Бяха казали, че информацията е най-ценното нещо в света. А какво по-хубаво от това да извличаш от всичко важна информация.

Горе