Само ЦСКА. Аз до колкото видях по новините казаха, че малко билети са подадени. Така, че не се знае дали ще е шоу. :wink:
А заслужават ли тези два Български отбора, който всяка година ни излагат и намалят коефициента в Европа да напълнят стадиона с публика?
А кои не ни излагат? Сега ще кажеш лудогорец и ще припадна :lol:
На терена може да няма шоу, но трибуните винаги са неповторими!
Добре, кажи Лудогорец, но как можеш да сравняваш отбори с поне 60 годишна история с отбор с 2 годишна история?
Лудогорец бързо ще влезе в реалността, но подобни сревнения са безумни!
Важно е сега какво се случва, а не какво се е случвало преди 60 години във футбола.
Лудогорец много добре се представя, и трябва да си абсолютен кретен, за да отречеш и да мразиш отбора, че има успехи в Европа. Типичен представител на село Софияние.
Аз не съм срещу Левски или ЦСКА. Смятам че на хора като Батков и сега тоя новия собственик на ЦСКА, като не им пука на тях за нас феновете и се чудят от къде да прелапат паричким няма да ги уважавам! Нека да покажат че им пука за феновете а не всеки сезон да продават 20 играча и да купуват 50 и да се сработват за 2 седмици преди квалификациите в Европа... Просто не заслужават тези два отбора и 5 ст. в моментното си състояни. Да преди години са били големи. Но и са имали различни собственици,който са мислили за доброто представяне на отбора. А не какъв трансфер и какъв спонсур да си превликат.
Смятам че ако подкрепя тези два отбора сега. Подкрепям и сегашното им развитие и състояние. А на мен не ми харесва това.
Важно е сега какво се случва, а не какво се е случвало преди 60 години във футбола.
Лудогорец много добре се представя, и трябва да си абсолютен кретен, за да отречеш и да мразиш отбора, че има успехи в Европа. Типичен представител на село Софияние.
Най-накрая точно мнение по въпроса. Ако мислеха всички хора като Remind и подкрепят Лудогорец, колкото и да ги ненавиждате, ако Лудогорец премине груповата фаза от следващият сезон се изкачваме в ранклистата и ще започваме от втори кръг. Но типично по Български ще има коментари от типа на: "селяни, пребирайте се по дупките си" . А това че на Левски - Гоце Делчев мисля че беше мача събра повече публика от Лудогорец - Динамо Загреб е потресаващо...
[video]http://vbox7.com/play:md65d915b5[/video]
:lol:
Виж сега приятелю ... Когато играе Лудогорец,ЦСКА, Левски срещу чуждестранен отбор, ти трябва да отидеш и да подкрепиш Българското, нищо че си фен на Левски ЦСКА и т.н. Преди всичко си Българин и след това фен на клуба. Поне това е моето мислене, може би съм и малко по-голям патриот от теб . Аз винаги ще си остана цесекар но и за винаги Българин и ще подкрепям хората прославящи страната ми за теб незнам...