Колега, това е от 2013...Търсенето в Google
Доста показателна графика за популярността на двете системи.
Моето обяснение е, че Joomla! е много по-функионална, но и по-сложна за свикване от начинаещите, това означава, че я ползват от средно-напреднали потребители нагоре.
Wordpress е по-лесна за свикване от напълно начинаещите и точно това според мен обяснява горната графика.
Копирайтъре?!?Колега, това е от 2013...
Колега, това е от 2013...
Не му се впрягай, толкова може.Не е вярно, диаграмата изобразява популярността на търсенията от 2004 досега!
Абе, какви са тия запетаи дето ми ги оспорваш само? Показваш, че си неграмотен ли?Копирайтъре?!?
Е значи, като прочета нещо подобно, вътрешно в мен нещо се преобръща. За "разбирачите" няма никакво значение системата, ще си я нагласят по-нуждите.Wordpress е масовост, но разбирачите сме на joomla!
Wordpress е масовост, но разбирачите сме на joomla!
Ма ко разбираш ти бе, слушай разбирачитеНедообмислено изказване. Зависи от гледната точка. За мен лично Joomla не струва. Като ми дойде SEO клиент с Joomla ми се изправя косата и в над 90% от случаите правим миграция. Не може един прост фирмен сайт с 10 страници да генерира над 300 дублажа. Така че изобщо не е издържана в тази насока и липсват елементарни неща.
Wordpress си е обикновен блог.
Идеален за домакини, студентки и поетеси.
Както и да вземеш парите на някой фирма за мижаво сайтче.
А това, че се префасонира в магазини и подобни, си е живо изнасилване на системата.
Това си лично твое мнение, каквото можеш да постигнеш с joomla можеш да го постигнеш и с wordpress и drupal. Какво значи мижаво сайтче?
Ето едно актуално сравнение, за 2017 година. Разликите в следващите години, ще се увеличават в полза на wordpress.
Недообмислено изказване. Зависи от гледната точка. За мен лично Joomla не струва. Като ми дойде SEO клиент с Joomla ми се изправя косата и в над 90% от случаите правим миграция. Не може един прост фирмен сайт с 10 страници да генерира над 300 дублажа. Така че изобщо не е издържана в тази насока и липсват елементарни неща.
Пробваш ли, най-вероятно ще си останеш с негоВсе се каня да го пробвам Уордпрес и все не стигам до него.
Нито един от посочените сайтове не е в момента на жумлаТова си лично твое мнение, каквото можеш да постигнеш с joomla можеш да го постигнеш и с wordpress и drupal. Какво значи мижаво сайтче?
Ето едно актуално сравнение, за 2017 година. Разликите в следващите години, ще се увеличават в полза на wordpress.