От: Kакви са тези зимни вируси.... пак болен
Незнам кой какво пуска какви вируси, но аз съм на 26 години и не си познавам личният лекар. Не боледувам нещо (да не чува дявола). Последно бях на преглед на 17 години на една военна комисия, но то просто беше задължително за набора. Не мога да кажа, че нещо съм се калявал като малък или нещо такова. Като е студено обличам се, като е топло събличам се. От 3 години алкохол не съм кусвал, тренирам не всеки ден, но през ден поне правя едни лостове - кофики, набирания, гледам да се храня здравословно, но без някви диети или такова. Просто не ям боклуци, мазно, пържено много и такива неща. От време на време ме хваща някаква хрема ама тя си е от някаква алергия като разцъфнат дърветата или като има мъгла...и дотам.
Лекарства не пия никакви профилактични, хапвам мед, хапвам лимон, хапвам праз, лук, по-малко чесън. Вземам от време на време помалко прополис или някакви билки...това са естествени неща, които винаги ще ви помогнат. Ако досега не сте ги ползвали съветвам ви да започнете да го правите. Много хора са скептични към такъв вид народна медицина или както там му викат, но антибиотиците лекуват в момента, а отслабват имунната ви система и това всички го знаем.