Здравейте на всички.Имам намерение да започна един нов бизнес проект свързан с интернет и спечелването на пари от там.Въпреки мойте скромни 35 години съм развивал много и разностранен бизнес.Само с интернет не съм пробвал до сега и по една или друга причина реших да започна,обичам предизвикателствата но и да довеждам започнатото до успешен край.Само че тази област не ми е позната и усъзнавам че ще трябва да се допитам до специалисти и евентуално да разчитам на такива и за напред.Мисля че повечето от вас са такива,врели и кипели в нета и можете да ми помогнете.Значи като за начало искам да намеря човек от вас,на който да споделя мойте намерения и да получа съвети как да го направя по най добрия начин.След това ако излезе точен човека мога да му възложа задачата,да ми направи сайтовете който искам и да положим основите на проекта ми.Всичко това разбира се ще се заплати и както за вас така и за мен цената има значение.Значи нека ми пишат хора който са на ти с печелянето на пари от нета,могат да създават качествени сайтове и не на последно място ДА СА ХОРА.Не съм вчерашен и некоректните ще бъдат разпознати веднага,затова нека не си губим времето.Нека не ми пишат и хора който искат да разберат само идеята ми и да изчезнат.Истинската идея ще е научи само човека който ще я осъществи,тоес другите ще бъдат подведени с фалшива такава докато не се уверя че съм намерил човека.За предпочитане е човекът да е от Бургас или района но ще разгледам всички оферти.Благодаря ви предварително,многоооо успехи на всички от форума(форумчето си го бива,за 2 дена прочетох го на 50% и много ще ми помогне за напред) и повечко парички.