kъде се дяна сайта ми?

dalasweb

Well-Known Member
Имам домейн.bg Спряха ми сайта за 3 денане беше платен от регистер.бг.Поднових го.Винаи съм бил на първа страница трета позиция в гооогле.А сега изобщо ме няма на първите страници.Някой може ли да ми каже защо се е получило така и да си сменяли хост доставчика и да сложа ново съдържание на сайта си!
Ядме е от лигите да попадна в селските зони

От: kъде се дяна сайта ми?

Извинявай, но кристалната топка ми е на ремонт. Или изчакай да я взема или обясни по-точно, като предложиш някакви факти, примерно домейна, думите/изразите и и те така...

Извинявай, но кристалната топка ми е на ремонт.

Трябва да си бизнес йога.

business-yoga-prev1262086218K25g8d.jpg

Един мой сайт го свалиха преди една седмица - беше на 2-ра позиция и изведнъж в трета глуха ... :)
Отначало си помислих че заради хостинга (че хостинга имаха проблем със сървърите и нещо профилактика правиха и точно предния ден от 12-14 опита да си вляза в сайта успях в 2-3)
след 2 дни ми дойде съобщение в гъгъл вебмастера че съм наказан заради съмнения за продажба на линкове (вярно, бях сложил 4-5 линка долу най-нагло, ама всичките бяха на мои сайтове). направих го отново през това време за 2 часа (беше елементарен сайта ми) с word press, махнах всички връзки (оставих само едничка), изпратих го за преразглеждане и 3 дни след това (общо към 6-7 дни откакто изчезна) сайта отново е на същата позиция. имаше PR3, беше свален на PR0, сега тъкмо погледнах - пак е с PR3...твоят случай може да е същия.

Горе