E eshk0 Member 11 Март 2010 #1 Здравейте, имам много страници в сайта ми но сайта не е оптимизиран и има едва 1500 индексирани страници... Какво да направя за да ми бъдат индексирани страниците?
Здравейте, имам много страници в сайта ми но сайта не е оптимизиран и има едва 1500 индексирани страници... Какво да направя за да ми бъдат индексирани страниците?
radeff Member 11 Март 2010 #2 От: Kapriz.bg SEO eshk0 каза: Здравейте, имам много страници в сайта ми но сайта не е оптимизиран и има едва 1500 индексирани страници... Какво да направя за да ми бъдат индексирани страниците? Увеличете... Може ли да дадеш линк към сайта? Като цяло трябва да имаш линкове от други сайтове. Това е основното.
От: Kapriz.bg SEO eshk0 каза: Здравейте, имам много страници в сайта ми но сайта не е оптимизиран и има едва 1500 индексирани страници... Какво да направя за да ми бъдат индексирани страниците? Увеличете... Може ли да дадеш линк към сайта? Като цяло трябва да имаш линкове от други сайтове. Това е основното.
Fozzy Well-Known Member 11 Март 2010 #3 От: Kapriz.bg SEO Е нали го пусна преди 5 дена този сайт. Колко очакваш да имаш?
vaskoa New Member 11 Март 2010 #4 От: Kapriz.bg SEO Правилно ли виждам, че имаш adsense в попъпи и на практика караш хората да кликат? Не те ли е страх малко, че ще те баннат?
От: Kapriz.bg SEO Правилно ли виждам, че имаш adsense в попъпи и на практика караш хората да кликат? Не те ли е страх малко, че ще те баннат?
E eshk0 Member 11 Март 2010 #5 От: Kapriz.bg SEO Сайтът е http://kapriz.bg и е от 1-2 месеца, но не е оптимизиран... Затова ми трябва малко съвет от към SEO.
От: Kapriz.bg SEO Сайтът е http://kapriz.bg и е от 1-2 месеца, но не е оптимизиран... Затова ми трябва малко съвет от към SEO.
TretiKolovoz Well-Known Member 11 Март 2010 #6 От: Kapriz.bg SEO Колкото повече време минава, толкова по-бързо ще започне да те индексира Google. В началото винаги е така.
От: Kapriz.bg SEO Колкото повече време минава, толкова по-бързо ще започне да те индексира Google. В началото винаги е така.
alergodil Active Member 11 Март 2010 #8 От: Kapriz.bg SEO Споко нещата се случват малко бавно. Оправи си адсенса докато не си изгорял.
E eshk0 Member 11 Март 2010 #9 От: Kapriz.bg SEO Махнал съм го сложих etarget... сега ми трябва SEO Оптимизация и да дигна малко PR