Ahmed Dospatliev
New Member
Ideqta mi e da vnasqm bylgarski produkti v Angliq kakvi sa stypkite koito trqbva da ispylnq
Голяма драма с това писане на кирилица.
Интересно ми е ако някой ден срещнете бизнес партньор от чужбина и той говори развален български ще го накарате ли първо да го научи преди да правите бизнес?
Голяма комплексарщина е това постоянно да се врещи за писането на кирилица. В нито един форум по света никой не би ти направил такава безумна забележка.
Голяма драма с това писане на кирилица.
Интересно ми е ако някой ден срещнете бизнес партньор от чужбина и той говори развален български ще го накарате ли първо да го научи преди да правите бизнес?
Голяма комплексарщина е това постоянно да се врещи за писането на кирилица. В нито един форум по света никой не би ти направил такава безумна забележка.
Ni ta razbiram ko mi pi6i6 bratIdeqta mi e da vnasqm bylgarski produkti v Angliq kakvi sa stypkite koito trqbva da ispylnq
Имам много партньори от цял свят и с всички си говоря на английски. Смятай обаче дали ще те вземат насериозно от някоя голяма компания, с която искаш да правиш бизнес, ако английския ти е на ниво първи клас.Голяма драма с това писане на кирилица.
Имам много партньори от цял свят и с всички си говоря на английски. Смятай обаче дали ще те вземат насериозно от някоя голяма компания, с която искаш да правиш бизнес, ако английския ти е на ниво първи клас.
Водиш си преводач.
Знаенето на даден език или начина на писане не са критерии за успех или умението му да печели пари. Разбира се, добре е да можеш да говориш няколко езика. Тесногръдо е да се слагат рамки каот тази с писането на кирилица или шльокавица. Преди 10 години на никой не му пречеше шльокавицата сега всички станаха азбучни патриоти...
praf si assa6to se 4udq za6to horata taka ostro osajda7 pisane70 na6lyokavica! ati sa6to ne pi6e6 taka kato za6titnik na shlokavica7a?
Sokeres to you? :lol: