Mоля за помощ Занимавам се с PTC сайтове - и мармота завива шоколад

ilia1987

New Member
Здравейте,
Казвам се Илия и съм на 16 от София.
Занимавам се с PTC сайтове на брой са 5-6 от тях изкарвам приблизително 200 - 300 долара на месец.
Имах блог в Blogger но той беше изтрит по подозрения в СПАМ бях го направил много добре както и да е.
Имам средни познания в javascript и Html анг. ми е C1 след като ми изтриха блога се наложи да си купя домеин купих си обаче не знам как да си го вържа към Blogger .
Също така бих Ви бил благодарен ако ми помогнете с адсенс и др. подобни ако знаете.
След 3 години ще заминавам за Америка и ми трябват пари за образованието ми.
Благодаря предварително

От: Mоля за помощ

Хвани се да работиш на улицата повече пари ще изкараш от сайтовете.... виж по строежите търсят работници много я дай да видиме тея птц сайтове където имаш ?

Хвани се да работиш на улицата повече пари ще изкараш от сайтовете.... виж по строежите търсят работници много я дай да видиме тея птц сайтове където имаш ?
Ха знаимавам се с
Необъкс
Палмбъкс
Клихсенсе
Бъксматрих
морениче
и т.н
мога да ти дам и реферални линкове ако искаш.

Леле пич от тея сайтове яко пари се прават давай веднага реф линкове на всички , че вече нямам търпение да почна да цъкам.......

Мита че в предприемач има нормални хора е РАЗБИТ
П.п за 10 мин на ден да правиш 100 долара седмично не е малко но не вс можем да правим 6 цифрени числа като теб.

Здравей от мен също. Искаха да те откажат от идеята за такъв тип сайтове, никой тук не почва лична войда с никой.

Ще ти се помогне, разбира се и мисля, че си попаднал на точното място за това. Аз лично ти препоръчвам да зарежеш PTC сайтовете, защото: първо няма да ти платят, второ са загуба на време и сили. Може да започне с прочитането на важните теми тук, както и разглеждането на радела с аф. продрамите, както иза адсенс. Това са не лощи начини за докарване на парички и ще ти докарат доспа повече доходи. Гарантирам за това. Не знам какво друго да ти кажа, тък като не си ни задал конкретни въпроси, а те идват след известно време четене, разборане и практикуване. За домейна....дай още малко и за хостинг и нека ти е спокойно, не разчитай на фри услугите, особедно когато сайта/блога е за съмнтелни скеп проргами, като тези, с които си се занимавал преди да ти го изтрият.

П.П: Дано всеки следващ след мен рабие мита, който си си създал тук от престоя си тук. Мисля, че е редно да не се прави изводи от потребители с "червена" репотация. ;)

Напълно подкрепям BLINKY и нещото което винаги ме е дразнело много ама наистина - МНОГО е това , че предлагат на хората АФФ линк на програми от които не са зимали пари никога вижте в гугъл за cash fiesta примерно всички знаеме , че са скам пълно е с обяви и хора трърдящи , че плащат..........

Здравей от мен също. Искаха да те откажат от идеята за такъв тип сайтове, никой тук не почва лична войда с никой.

Ще ти се помогне, разбира се и мисля, че си попаднал на точното място за това. Аз лично ти препоръчвам да зарежеш PTC сайтовете, защото: първо няма да ти платят, второ са загуба на време и сили. Може да започне с прочитането на важните теми тук, както и разглеждането на радела с аф. продрамите, както иза адсенс. Това са не лощи начини за докарване на парички и ще ти докарат доспа повече доходи. Гарантирам за това. Не знам какво друго да ти кажа, тък като не си ни задал конкретни въпроси, а те идват след известно време четене, разборане и практикуване. За домейна....дай още малко и за хостинг и нека ти е спокойно, не разчитай на фри услугите, особедно когато сайта/блога е за съмнтелни скеп проргами, като тези, с които си се занимавал преди да ти го изтрият.

П.П: Дано всеки следващ след мен рабие мита, който си си създал тук от престоя си тук. Мисля, че е редно да не се прави изводи от потребители с "червена" репотация. ;)
Благодаря ти за бързия отговор имам въпрос относно тези ключови думи в адсенсе аз преди се занимавах с адсенсе но ми изтриха ацц-то .
П.п Няма как да спръ с птц сайтовете докато ми плащат.

Благодаря ти за бързия отговор имам въпрос относно тези ключови думи в адсенсе аз преди се занимавах с адсенсе но ми изтриха ацц-то .
П.п Няма как да спръ с птц сайтовете докато ми плащат.

Даже се очудвам, че ти плащат. Но щом си се добрал до парите...ОК. А дали си струва толкова много кликане за толкова малко пари? Тук ще намериш много по-добри методи за изкарването на кинта. И ще видиш, че не е нужно физическото ти присъствие когато започне да прави пари. ;)

Отностно кл. думи, мога да ти кажа да се ориентираш за чужбина, тук не е много доволно, доколкото имам наблюдения от практикуващи го. Вече сам си опредлени какъв тип сайт, каква тематика и как да заинтегуваш хората, както и дали ще е само един? Разгледай, заварти се наоколо и ще стигнеш до отговорите, много като теб вече го направиха така. Само имай тъпение и воля, другото само ще си дойде на мястото.;)

Напълно подкрепям BLINKY и нещото което винаги ме е дразнело много ама наистина - МНОГО е това , че предлагат на хората АФФ линк на програми от които не са зимали пари никога вижте в гугъл за cash fiesta примерно всички знаеме , че са скам пълно е с обяви и хора трърдящи , че плащат..........

Искаш ли да се хванема на бас за 50 долара че необъкс плаща ако загубиш ми даваш 50 долара става ли ?

От: Mоля за помощ Занимавам се с PTC сайтове - и мармота завива шоколад

Брато , покажи ми скрийн на $ 300 които си взел от ПТЦ за миналия месец и ти ставам реф веднага !

Бате, кофти че си баннат. не се обиждай ама не си за тук. Хората ти обесняват на база практиката им, ти им се дървиш. Айде, хвани се в агро бизнеса. Баси човека си.

е, щом изкарваш толкова, значи може да си купиш специалист

Е щом си купил домейн купи си и един хостинг и няма да ти се налага да се занимаваш с глупавия blogger там имат навика да банват за щяло и не щяло(поне аз с такова впечатление останах). Цените на хостинг плановете значително паднаха и предполагам не би трябвало да те затруднява да вложиш едни 80-100лв годишно за хост. И научи някоя ccontent management system като wordpress или joomla, не се учат трудно основните неща трябват ти само общи познания.

Ами мерси кибер помогна ми много.
Ако си купя хост ще мога ли да си влизам в сайта както през блогър докато го имах ми беше много лесно всичко.
Също така се чудя бидадветаизер плаща ли.
П.п Кеш фиестата преди година може би и аз се излъгах да я ползвам с 300000 реф. едва едва направих 50$ долара поръчах ги и година по-късно все още нямам парите.
П.п 2.Много моля админа и модераторите да преместят темата от кофата:
1во защото никаде не давам реф. си линкове
2ро защото никаде не карам никой от форума да се регва
3то защото темата е полезна. И не виждам никаде какъв е проблема човек да се занимава с Птц сайтове щом плащат всички знаем че не вс. Птц сайтове плащат както и че не вс. публишър програми плащат.
Аз лично мога да Ви дам 5-6 сайта който плащат и да ви гарантирам за тях дори и без реф. линкове.
П.п 3. Благодаря на Модераторите и Админа че ми е маханл банна.

Абе ти дай скрийнове как ти превеждат парите , недей ни говори глупости точно на нас ,това ти не е дата.бг форума.

как се качват скриЙнове

PrintScreen бутона от клавиатурата натискаш , отиваш в paint , ctrl+V и записваш изображението в jpeg формат и го качваш : http://picvalley.net , като ти гледам акъла , хиляди левове си изкарал досега :D

Аз знам как да направя скреен но не знам как да го кача в тъпя форум

Горе