От: Maksoft Net - your opinion
Ама нищо общо нямаш наистина, и ония тримата, които изяхода бананите в уебмастъра също нищо нямат ни с максофт ни с тебе. Ма моля ти се, ние доматите с колците ги ручаме и един мармот ми свива шоколада в станиолче.
Тактиката ви е хлапашки прозрачна и издава краен непрофесионализъм. Явно претендирате да бъдете рекламна агенция - отворете два учебника по маркетинг и реклама, дори написани от български доцент, чието докосване до реалния пазар, се изчерпва с пазаруването в Кауфланд. Хубаво се опитвате за правите guerilla marketing (не знам дали сте гледали някое филмче или просто нямате пари за друго и откривате топлата вода) обаче вие правите някакъв гурелив маркетинг.
Разберете, че бледото подобие на оферта описано на сайта ви може да заблуди само някой чичо, който си мисли, че мишката е дистанционното на компютъра. Всеки, който има бегла представа от интернет бизнес ще иска да знае какво се включва в тази оферта. В интерес на истината всеки с малко житейски опит би искал да знае какво купува. Ще се самоцитирам от другия форум: това е нещо като "сега ще ти дам нещо много хубаво за ядене - затвори си очите и си отвори устата а аз ще го натикам право в гърлото ти, пък после и ще ми платиш за удоволствието"
Ella, дори съвсем хипотетично да нямаш нищо общо с максофт замисли се:
- някаква невинна девойка на която е разпоредено да завърти един телефон започва да разсъждава аджеба, дали това ще е дъ бест чойс фор ауъ биг къмпъни ръйшли
- вместо да зададе логичния въпрос "абе шефе аз може да съм руса, тъпа, неквалифицирана и каквато още кажеш ама в офертата на тия катили пише само за някакъв хипер секретен метод, ти действително ли си сигурен, че не искаш да се поровя за други оферти?"
- след това обикаляш форумите като пеперуда в разплоден сезон, посяваш по едно мнение с бегла закваска на герила маркетинг (не позитивно, почти критично целящо да породи любопитство и действие)
- след като зададеш въпроса, от който сега се опитваш да ми обясниш, че едва ли не зависи кариерата ти зачезваш
- има няма няколко минути след теб се регват разни типове които хитряшки обясняват как сайтовете им се ранквали на първо място в гуглата и ги изпреварвали само сайтове на техни конкуренти, които "както подочух" използвали също услугите на максофт
- по някакво странно стечение на обстоятелствата и четиримата явно сте стоели в едно и също нет кафе защото айпитата ви са еднакви
Ти още ли си вярваш?
Не те знам максофт си ли не си ли ама трудно можеш да убедиш някой с повече от две мозъчни клетки в главата си, че нямаш нищо общо с тях.
С поведението си в двата най-големи форума за онлайн бизнес в България буквално казвате на потенциалните си клиенти - вие сте дебили, елате да ви оцуцаме парите. Обидно и пренебрежително е от ваша страна.
Знаеш ли кое е най-лошото. Никой не беше чувал за максофт. Ако бяхте ръчнали една статийка. После още една. И тихо и кротко си бяхте пуснали преференциална оферта във всеки форум със специални промоционални условия за членове на форума, щяхте да спечелите симпатиите на по-голямата част от съфорумците. Да не говорим, че с бюджет от стотина лева щяхте да си купите по едно прилично ревю в няколко тематични блога (не, това не е оферта).
Толкова ли е сложно да го направите КАКТО ТРЯБВА!!!