BlackFriday
Well-Known Member
От: MAN.info сега на търг във Flippa
интересно, последно продаден ли е или не, понеже го срещам на търг още. Аз също споделям мнението ти за флиппа...
моето виждане е че там може да се пробие със сайтове които имат доказан доход... иначе за домейни е доста трудно за това и не се натискам...
Флипа е най-ужасното място за продажба на домейни и няколкото експеримента, които си направих последният месец ме убедиха в това. Флипа е сайт за продажба на сайтове. Домейни на добри цени там продават фаворизирани продавачи от flippa на които flippa предоставя leads и безплатни ъпдейти за по - добро рекламиране на съответният домейн. За справка - Newborn.info се продаде за 1200 долара. Това е безумие. Но домейнът беше "Editor's choice". Така и не направиха Man.info Editor's choice. Въпреки, че ми обещаха. Както и да е - те си определят политиката, а аз си определям къде да си продавам домейните - повече никога там.
Инвестицията е наистина добра. За мен домейнът струва повече и очаквах повече, но мога да кажа, че съм доволен от сделката.
интересно, последно продаден ли е или не, понеже го срещам на търг още. Аз също споделям мнението ти за флиппа...
моето виждане е че там може да се пробие със сайтове които имат доказан доход... иначе за домейни е доста трудно за това и не се натискам...