helf_php Active Member 4 Януари 2012 #1 Здравейте искам да питам .me домейните добре ли се индексират и класират в google за БГ сайт.
Brad Active Member 4 Януари 2012 #2 От: .me домейн въпрос Принципно няма причина да не се класират добре, освен ако оптимизатора не си свърши работата. Ако имаш възможност за избор, купи .com или .net
От: .me домейн въпрос Принципно няма причина да не се класират добре, освен ако оптимизатора не си свърши работата. Ако имаш възможност за избор, купи .com или .net
helf_php Active Member 4 Януари 2012 #3 От: .me домейн въпрос Ами .com и .net е заето името което искам
Brad Active Member 4 Януари 2012 #4 От: .me домейн въпрос helf_php каза: Ами .com и .net е заето името което искам Увеличете... Тогава зависи дали правиш просто сайт за някаква ниша или сайт за дадена марка! Опитай с комбинация на думите или провери .org и .biz
От: .me домейн въпрос helf_php каза: Ами .com и .net е заето името което искам Увеличете... Тогава зависи дали правиш просто сайт за някаква ниша или сайт за дадена марка! Опитай с комбинация на думите или провери .org и .biz