D drowhit New Member 21 Август 2007 #1 tapotii com Ем тва е сайта ми кажете как е.Какво да променя какво да добавя
Митака New Member 21 Август 2007 #2 Смени този хедър... ужасен е. Пробвай нещо по-изчистено, приятно и с добра цветова комбинация :wink:
Pin2 Active Member 21 Август 2007 #3 drowhit каза: tapotii com Ем тва е сайта ми кажете как е.Какво да променя какво да добавя Увеличете... Според мен ти още не си го почнал тоз сайт. Доста "сух" ми изглежда.
drowhit каза: tapotii com Ем тва е сайта ми кажете как е.Какво да променя какво да добавя Увеличете... Според мен ти още не си го почнал тоз сайт. Доста "сух" ми изглежда.
D drowhit New Member 21 Август 2007 #4 аз точно за хедъра питах,ама съм пред дилема всичките ми приятели го харесват и викат че е як.Ще видим
аз точно за хедъра питах,ама съм пред дилема всичките ми приятели го харесват и викат че е як.Ще видим
D drowhit New Member 21 Август 2007 #5 вие кво предлагате като хеадър а и как най-добре се сменя хеъдъра че много джелнатската го смених
coolice Owner 21 Август 2007 #7 drowhit каза: аз точно за хедъра питах,ама съм пред дилема всичките ми приятели го харесват и викат че е як.Ще видим Увеличете... Ами то по принцип се прави така че да харесва на потенциалните потребители...
drowhit каза: аз точно за хедъра питах,ама съм пред дилема всичките ми приятели го харесват и викат че е як.Ще видим Увеличете... Ами то по принцип се прави така че да харесва на потенциалните потребители...
D drowhit New Member 24 Август 2007 #9 ето готов мисля че така е по добре отколкото да правя мазаници tapotii.com/ btw нещо нямам wysiwyg редактор когато пиша статии това нормално ли е мисля че би трябвало да мога да си болдвам текста и т.н. ако искате и pic ще постна
ето готов мисля че така е по добре отколкото да правя мазаници tapotii.com/ btw нещо нямам wysiwyg редактор когато пиша статии това нормално ли е мисля че би трябвало да мога да си болдвам текста и т.н. ако искате и pic ще постна