D.Ivanov
Well-Known Member
Напоследък наблюдавам здраво нахлуване на нови потребители, които искат да започнат да правят сериозни пари от интернет и то веднага. Доста станаха темите като:
"Регистрирах се днес във форума, е кажете как се правят пари от интернет."
"Нов потребител съм, моля кажете какво да правя, за да започна и аз да изкарвам пари от интернет."
"Къде да цъкам, за да печеля и аз? "
....и още куп такива изречения.
Е, тази тема е за всички НОВАЦИ в интернет бизнеса, които са чували, че от интернет се печели бързо и лесно. Прави сте! Не сте в грешка!
Просто теглите Money Maker v13, оставяте програмата да работи и гледате как банковата ви сметка расте!
П.С. (за стари членове от форума ) Вдъхнових се да пусна тази тема от един пост в BHW. Много ми е интересно какви въпроси ще възникнат.
"Регистрирах се днес във форума, е кажете как се правят пари от интернет."
"Нов потребител съм, моля кажете какво да правя, за да започна и аз да изкарвам пари от интернет."
"Къде да цъкам, за да печеля и аз? "
....и още куп такива изречения.
Е, тази тема е за всички НОВАЦИ в интернет бизнеса, които са чували, че от интернет се печели бързо и лесно. Прави сте! Не сте в грешка!
Просто теглите Money Maker v13, оставяте програмата да работи и гледате как банковата ви сметка расте!
П.С. (за стари членове от форума ) Вдъхнових се да пусна тази тема от един пост в BHW. Много ми е интересно какви въпроси ще възникнат.