Преди време бях започнал със More Niche но имах много работа по други проекти оставих програмата за около месец и нещо.През това време направих една продажба,но до края на месеца нямаше други и повече не погледнах сайта .Сега като съм свободен реших да почна пак и виждам че съм на - 40$ :shock: .При статс-а пише CB's - 40$ (нз какво е това ако някой може да разясни).Интересното е че като погледнах във графата за плащания и т.н вижте какво видях. http://i9.tinypic.com/85ngnxg.jpg
Като започвах бях чел че парите от предходните месеци се прехвърлят и за другите докато не направиш първите си 100$.Обаче никъде не пише че реално ги имам тия пари само в тая графа и то даже доло на тотал ги няма.Въпроса ми е реално имам ли 65$ и ако направя 100$ ще си получа ли чека ? Че не са много пари така е.Но докато направя сайта и го оптимизирам ще мине известно време и тия пари няма да ги откажа
Като започвах бях чел че парите от предходните месеци се прехвърлят и за другите докато не направиш първите си 100$.Обаче никъде не пише че реално ги имам тия пари само в тая графа и то даже доло на тотал ги няма.Въпроса ми е реално имам ли 65$ и ако направя 100$ ще си получа ли чека ? Че не са много пари така е.Но докато направя сайта и го оптимизирам ще мине известно време и тия пари няма да ги откажа