Re: От: mtel лимит до 10 лв
Като не ви харесва Мтел защо седите при тях? Аз съм на Глобул от няколко години вече и досега проблеми не съм имал.
Абсолютно подкрепям! Клиент съм на Глобул от има няма 10 години, до сега една забележка нямам, а дори си преподписах договора за още 2 години, като с лек бонус си взех и ново телефонче на което не мога да спра да се радвам, че идва малко по-умно от компютъра от който пиша това съобщение.
От друга страна пък преди 2 години станах абонат на МТЕЛ, понеже приятелката ми, тогава замина за Германия и от тази компания, предлагаха "по-добри условия". 3 месеца си плащах по 200++ лева (това си бях изговорил), до де не получих сметка от 350 - в справката - 48 минути разговор с Египет. Е да ме прощават, ама къде е България, къде е Германия, а къде е Египет. Платих си, платих си и неустойката по договора и им теглих майната, въпреки, че не ми се щеше да го правя пред толкова красива консултантка, която ме обслужваше тогава
За виваком/вивател/бтк или както там се водят в момента - нямам впечатления като ползвател на услугите им, но пък като човек отговарящ за 10тина компютъра в офис, ползващи техен интернет, смея да твърдя, че съм крайно разочарован.
Писал съм и преди за това, не мисля да се повтарям, но ще си позволя да разгранича компаниите в 3 категории:
Вивател - предлагат много, а не получаваш нищо
М-Тел - предлагат, получаваш, но и получаваш надписана сметка
Глобул - кофти договор, доста звездички и ограничения, но пък, поне за мен, най-малкото зло от гореизброените.