От: Re: MTEL с нови гащи!
Само на мен ли ми допада в такъв случай? Нещо като градивна критика или иначе казано - какво не ви харесва, може би ще е по-лесно за разбиране
Караш ме наистина да се заглеждам:
- На монитор 4:3 бекграунда ще е повече от странен;
- Цветовете са грозни, зле съчетани, твърде много - прекалена шарения;
- Неработещи бутони;
- Смесване на множествено число с единствено;
- Странни изрази - "индивидуалния клиент, а не върху организацията", "Ние сме уверени, не арогантни";
- Смесване на ние с аз - "Ние утвърждаваме нашата лидерска позиция пред персонал, партньори и клиенти";
- Лоша граматика - "в офиса ти: ние сме винаги до теб, където и да си.";
- Посланията в текста са обидни - баткото обяснява на малоумното си братче колко хубава играчка има и как трябва да е щастливо от това.
Емблемата - след дълго лутане по паралелни пътища пак се озоваваш там, откъдето си тръгнал. Независимо, че на моменти си бил на една ръка от нужното ти. Това, че напомня емблемата на българска фабрика за прежди, го прескачам.
Между другото, лентата на Мьобиус е използвана и в емблемата на Рено. Далече по-изчистено. Там тя казва "Пътуването с Рено е гладко и безпрепятствено, завръщането в къщи е сигурно".
Имам усещането, че зад "креатването" не седят българи. Пълно е с неща от учебници, назубрени и неосмислени. На такава дипломна работа на студент доста преподаватели биха писали ниска, да не кажа слаба, оценка.
Всичко това е на база на входната страница на сайта. Не съм разглеждал другите.
Blinky - "Мтел - две космати ръце"