onegeorgiev
Member
Здравейте! Искам да Ви се оплача от рекламната мрежа MVM Ads, и по-специално от издателската част... Излъгаха ме, и то доста брутално! Имам над 175 лв. честно изкарани пари от сайта ми + още 105 лв., за които съм пратил заявка за превод и в краен случай се оказва, че акаунта ми е блокиран и няма да си получа парите! Причината за блокирането на акаунта ми е, че според собственика на MVM Ads, сайта ми е генерирал фалшиви кликове и фалшиви импресии, въпреки че им обясних перфектно от къде идват посещенията на сайта ми. Просто имам големи Facebook страници и с огромна аудитория. Благодарение на този факт, сайта ми е правил и по над 6000 уникални посещения дневно. Все пак, над 90% от трафика ми идва от социалните мрежи, и по-специално от Facebook. И така според MVM Ads, няма как от 500 импресии, да съм направил около 300 клика, въпреки че навсякъде в сайта ми имаше реклами, и то на такива места, на които хората да виждат реклами и да кликат на тях. Писах си с тях, казах им всичко, казах им да проверят IP-тата на хората, които са кликали на рекламите в сайта ми, за да разберат че всичко е реално и не съм генерирал никакви фалшиви кликове, и те ми казаха че ще ми изплатят парите до няколко дни, след това минаха 2 седмици, започнах да се чудя, писах им e-mail - не ми отговориха, писах им друг, после друг, друг и така около 5-6 писма, а те продължаха и още продължават да ги игнорират и да не ми отговарят какво става с парите ми!?!?!?
До сега съм ползвал и други рекламни мрежи, като например ETARGET, но при тях никога е нямало такъв проблем!!! Призовавам всички, които ползват MVM Ads да ги изключат и да не се занимават с тях, защото ЛЪЖАТ И НЕ ПЛАЩАТ! Дори и да Ви платят - ще бъде след около 2 месеца...
До сега съм ползвал и други рекламни мрежи, като например ETARGET, но при тях никога е нямало такъв проблем!!! Призовавам всички, които ползват MVM Ads да ги изключат и да не се занимават с тях, защото ЛЪЖАТ И НЕ ПЛАЩАТ! Дори и да Ви платят - ще бъде след около 2 месеца...