Забавна работа хахах Сложете повече емотиконки, отначало трябва да има възможност да се избира от какъв ПОЛ си - МЪЖ ИЛИ ЖЕНА, както и критерий с какви непознати искаш да те свърза - МЪЖЕ ИЛИ ЖЕНИ.
An appropriate representation of the requested resource /listenToReceive.php could not be found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Миналата година много се бяха зарибили по чужбината с тези непознати чатове, камери и прочие. В БГ има още няколко такива сайта, ама неизвестни. Това определено е що-годе нова ниша и с малко вложения чудеса ще се постигнат
Завното е как освен в моята глава подобната идея се е завъртяла и в много други и ето, че някой хора освен че, мислят.Те и действат.
За да разгъним завесата, можете да натиснете : тук
Е, то беше ясно, че скрипта не е писан на ръка. Дано някой не си го е помислил. Въпросът е, че в България май няма нещо такова или поне не е толкова популярно.
А и главно ми е заради домейна на мен. То даже като си направя равносметка, ако седна да си напиша сам системата, ще ми е по-добре, вместо да редактирам тази, но здраве да е.
Мързи ме да проверявам дали .com варианта на домейна е свободен, защото провеждам дискусия с добре познатия Ви г-н Курултаев.
Здравейте,
1. Системата е free - това е така, но за мен е 100 пъти по-лесно да едитна нея, тъй като е написана по "разбираем" за мен начин на структуриране на кода.
2. Nepoznat.com е зает, иначе аз щях да го регистрирам.
3. Скоро съм решил да закупя stranger(s).bg + да се помъча да интегрирам видео чат па ще видим за по-нататък.
Това ме навежда на мисълта, че не продавате сайта. Колко жалко.
Сега ще трябва да зарежа някой от проектите си, за да напиша нещо от този род, но пък да речем, че съм добричък и не искам да отмъквам "уникалната идея".
Хаха Кирев определено си мисли, че Вие момчета имате да ядете още
Което от една страна за крайния потребител е добре, защото в конкуренцията се ражда качеството.
Сега остава накой от агентите ( който само четът а не пишат да Ви скрие (черната,бялата или ( както един терорист наричаше зеланата) шапка.
Определено е забавно!
Хахах, стигат ми на мен форумни изпълнения за тоя месец поне
Ще започна да Ви събирам наем за сеир. Да се развиват хората, лошо няма, аз се радвам за тях.
Новите ще ме помислят за форумния кавгаджия, а и старите и те няма да останат назад. Стига толкова изяви.
Айде със здраве!
И аз не съм виждал. Това ще е прецедент във форумната история.
Що се отнася до темата - не видях разлика между системата която се разпространява свободн в пространството и това което сте пуснали. То и аз ползвам готови системи като основа, но идеята винаги е важна. По-горе са дадени достатъчно ясни съвети, които наистина ако се случат - сайта ще избие не само рибата, ами и една камара от сухоземните създания.
Вие само му вижте итрейдъра от -2 , направи няколко "сделки" за по 1-2 лева и му нашляпаха положителни точки...
Да не говорим ,че 1 мейл до авторите на системата и ще го ядете топък ти и целия ти екип!
Системата е нулната от scriptmafia.org http://scriptmafia.org/clones/21861-omegle-clone-script.html
Айде, оставям на форума , доносниците и без това са доста тук