h3tr1k Member 6 Октомври 2010 #1 Здравейте,хора имам 15 лева бонус във нетинфо adwise.Със 15 лева горе доло каква кампания може да се организира до сега не съм работил със тях Благодаря ви !
Здравейте,хора имам 15 лева бонус във нетинфо adwise.Със 15 лева горе доло каква кампания може да се организира до сега не съм работил със тях Благодаря ви !
mlazarov Active Member 6 Октомври 2010 #2 От: NetInfo Adwise.. При положение, че минималната цена на клик е 10ст сам смятай какво можеш да постигнеш (150 клика).
От: NetInfo Adwise.. При положение, че минималната цена на клик е 10ст сам смятай какво можеш да постигнеш (150 клика).
mvmrik Well-Known Member 6 Октомври 2010 #3 От: NetInfo Adwise.. С 15 лева ще постигнеш реклама за 15 лева
A adi Well-Known Member 6 Октомври 2010 #5 От: NetInfo Adwise.. Имаш грешки в подписа ... Тези дни преглеждах много документи и сега ми се набиват в очите чуждите грешки.
От: NetInfo Adwise.. Имаш грешки в подписа ... Тези дни преглеждах много документи и сега ми се набиват в очите чуждите грешки.
mantaman Well-Known Member 7 Октомври 2010 #6 От: NetInfo Adwise.. Това че минималната цена която може да посочиш за клик е 10ст не значи че всеки път ти взима минимум 10ст - цената варира като при Г. според ЦТР - може да падне и под 10ст
От: NetInfo Adwise.. Това че минималната цена която може да посочиш за клик е 10ст не значи че всеки път ти взима минимум 10ст - цената варира като при Г. според ЦТР - може да падне и под 10ст