nik0lai.info е с нов дизайн
Какво мислите?
Какво мислите?
super е бате. На мен ми се вижда доста добър, особедно идейно е менюто горе. Аз лично нищо не бих пипал освен прибавянето на повечко инфо на главанта страница, както и на другите.
Само от маркетингова гледна точка мода да говоря, от кодове...малко... Бих сложил и някое друго "study" или "after-before" страница на всеки отделно (клиент) или на една всички с малки описания след твойта услуга: ревю че им се е качил трафика с ххх %, конверсията (според сайта) се е вдигнала, прекараното време (средно) на посетителите им се е увеличиоло от ххх мин. на ххх. мин. Ей такива, ама ако са обективни - ще лепи много.
Може да качиш някоя друга страница като обеснение на пазара (уеб девелопинга) и някои процеси свързани с него - няколко вида маркетингови трикчета - seo, ppc..... Ей така за бонус.
Нали знаеш, че голяма част от хората си търсят леко фрито, когат става дума за купуването вече на продукта и услугата. Особедно ако те засичат за първи път. ...Леле тази тема ще ми хареса. Браво за нея, бате.
........"Май не сме правили ревю на сайт предлагащ продукти и услуги за собствениците на сайтове - дизайн и маркетингови тулове. Дано всеки даде мнение за сайта. .........."
Направо си изнеси телефона в хедъра, ако питаш мен. С големи цифри и време в което да те търсят.
И един футър и се е утепало. Още нещо - една събмит форма, няма да е лошо...ама не каква да е, а примерно да има котийки с: какъв буднет разполагате и някакви ценови диапазона; и-мейл, име (физ. лице или фирма); и селекция на дизайн или банер/и. На холма или да вътрешна страница. Ако е нахолма ще ти е по-добре. Напиши над тази форма примерно...."Безплатно ревю" на това как се е класирал чрез опцийте на формата.
Но това са само мой си виждания. И така грабва много.
Успехи с новия облик на сайта ти.
Аз и visi0n не сме един и същ човек, а naxx говори за visi0n !
naxx каза:Тук също е регистриран като nik0lai