Not Found The requested URL was not found on this server - не отваря никоя страница

lowriderzzz

Well-Known Member
Днеска добавях нови плъг-ини и ъпдейтвах малко старите, после излязох и сега като се прибирам виждам това.

Not Found

The requested URL /kontakti/ was not found on this server.

Дава го за всеки пост/страница, която е на WP. Имам няколко HTML страници - те са ОК

Преди малко пробвах да деактивирам плъгините, но пак не зареди...

От какво ще да е и как да го оправя?

Ето сайта - www.savetizasreshti.com

От: Not Found The requested URL was not found on this server - не отваря никоя страни

За този сайт в подписа ти ли става дума, защото на мен контакти ми го отваря нормално. А иначе е най-лесно и сигурно с бекъп.

От: Not Found The requested URL was not found on this server - не отваря никоя страни

За този сайт в подписа ти ли става дума, защото на мен контакти ми го отваря нормално. А иначе е най-лесно и сигурно с бекъп.

Не в подписа ми,ето в този - www.savetizasreshti.com странното е, че home page си бачка.

Дано не си барал .htaccess или някой от плъгините да го е барнал. Провери си този файл.

От: От: Not Found The requested URL was not found on this server - не отваря никоя ст

Дано не си барал .htaccess или някой от плъгините да го е барнал. Провери си този файл.

По принцип не съм го барал. Плъгините ги деактивирах всичките и изтрих даже тези, които бях добаваил днес, но пак е така.

.htaccess файла - сега погледнах е празен файл - 0 байта. Нещо се е прецалак там май. Какво да го правя ?

Написах нещо (дадаха ми де) в htaccess-a и се оправи.

Re: От: Not Found The requested URL was not found on this server - не отваря никоя ст

Наскоро чух за нещо такова, при ъпдейт на плъгини, някой беше намазал точно htaccess-а, май ставаше дума за къше плъгина. ;) Аз пък днес с един модул си засрах един сайт, така че случва се. :)

От: Re: От: Not Found The requested URL was not found on this server - не отваря нико

Наскоро чух за нещо такова, при ъпдейт на плъгини, някой беше намазал точно htaccess-а, май ставаше дума за къше плъгина. ;) Аз пък днес с един модул си засрах един сайт, така че случва се. :)

Не знам какво ми скимна, казах си пролетно почисване на плъгините ще правя и така хем да ъпдейтна, тези които ми показва и за това. Кофти че го направих и излязох от нас и чак сега след половин ден съм го разбрал. Малко спад в трафика ще има, ама карай...

И при мен се зарежда, значи трябва да е оправено.
Относно WP - никога не съм вярвал на тази система, никога. Вярно, че е доста ползвана, че и възхвалявана понякога. Но все пак съм виждал как се тегли от официалния сайт 12 пъти и все хакнати версии :D

Добре че си го оправил. Аз на един от сайтовете си преди време бях сложил едни команди с един списък държави и айпита, да ги блокирам, и чак на другия ден видях, че връзките ми са счупени по същия начин като при теб, само хоум страницата се отваряше. Вече винаги си пазя копие на .htaccess-a и последен актуален бекъп, като правя нещо, че после поне няма ядове и загубено време, съветвам те и ти да го правиш. :)

Добре че си го оправил. Аз на един от сайтовете си преди време бях сложил едни команди с един списък държави и айпита, да ги блокирам, и чак на другия ден видях, че връзките ми са счупени по същия начин като при теб, само хоум страницата се отваряше. Вече винаги си пазя копие на .htaccess-a и последен актуален бекъп, като правя нещо, че после поне няма ядове и загубено време, съветвам те и ти да го правиш. :)

Минаалта седмица си сложих backupwordpress plug-in, дадох му по график всяка седмица да ми сейва базата данни и съдържанието на хоста ми, но не знам дали следващата седмица ще сейвне нова категория или ще реплейсне стария бек-ъп.

Горе