Nova bezplatna ideja za Coolice and Blinky

tanipo

Well-Known Member
Идеята е следната

Тъй като coolice и blinky са специалисти в аффилиейт марктинга им предлагам следното:

Да се организира стъпка-по-стъпка курс за примерно ограничен брой участници. Кандидаstва който иска , но се избират 10 качествени блога - вече създадени и с някакво съдържание но без трафик. В продължение на 30 дни дават всеки ден насока какво да се прави, ама от началото до края и то неща които прилагат за своите сайтове. Сайтовете участници да останат анонимни само на края на месеца да се обявят резултати. Мисля че няма да отнеме много време а ще е добре за всички, ако схемата е ок, може да се повтаря всеки месец с нови участници. Освен това темата със съвети за 10мата да е закрита и видима само за тях. I kato nagrada poneje davam idejata az da sym ediniq ot 10te :):):)

От: Nova bezplatna ideja za Coolice and Blinky

1. За това е целия форум - сядай и чети.
2. Кой би си споделил тайните, приятелю? Да предположим, че съм илюзионист (ама такъв световно известен), да ти направя ли един 30 дневен курс и после ако искаш да ти подаря сцената ми?

Като се замислиш нещата стоят точно така :)

П.С.: Имаше един такъв курс, developix ли беше, к'во беше не помня. Като за начинаещи е добър. Потърси им форума в Интернет и го прочети.

zashto da ne spodelqt idei ako shte imat komisionna ot tova?

Не видях да става въпрос за комисионна. Виж сега ако се направи един курс по $500 да речем, може и да има навити.

ne be chovek , komissiona ot 2nd, 3re tier na aff programite .

От: От: Nova bezplatna ideja za Coolice and Blinky

ne be chovek , komissiona ot 2nd, 3re tier na aff programite .

Нещо си се ухапал , егати подигравката ще е за Блинки и Куулис да си споделят афилейт практиката , за някви 10 -30 лева .

Мисля, че всеки си има собствено мнение. Мисля, че именно блинки и coolice, които са създали този форум са го направили с цел да си споделят знанията. Мисля, че навсякъде в по-успелите държави има практика да се споделят знанията, а не да се крият и ползата е много по голяма. Мисля, че не става въпрос за 20-30 лева, всичките 10 блога ще се запишат с техни реф линкове, и всяка една продажба която направят ще носи печалба на Б & К . Никой не може да предположи каква ще бъде тя. Аз не предлагам готова формула, а експеримент, и единствената разлика е тази . Отиваш във фитнес зала и тренираш ( форума ) , но ако имаш личен треньор който дава насоки резултатите са по-големи ( лимитиран курс ) . Мисля че все пак те ще си изберат кои да са хората и ще си преценят кои каква перспектива има. Просто ако те организират нещата и дадът начален тласък , ще предадат ритъма си на работа на другите. Не е толкова целта да се разберат някакви супер тайни, колкото да се получи по-голяма мотивация. Може като е толкова за тайните похвати, да се добави правило всеки да сподели някоя яка техника която сам е излислил.

няма такъв филм някои да ти споделя и да ти шарва примерно 30-40% от продажбата.Има но е блакхат и всичко е до време .Ако имаш акаунти в повечето добри cpa компании няма проблем. бързи пари но и много акаунти ще изгорят точно заради блакхата но не е решение нали? А да си се запитал колко врреме им е отнело да стигнат то това развитие на което са сега? Колко безсънни нощи им е коствало ? и в един момент всичко това да го направят ей така..за едно потупване на рамото дето се казва. Ми който и да е няма как да се навие. Само пример.
Ако съм Блинки или Куулис и правя с мой си метод 2-3к$ на месец..да..бих ти казал метода как правя пари но за не по малко от 2к$ начална такса..
10-30 лева е подигравка.свери си цените.

Абе аз къде съм споменавал 10-30 лв? Къде съм говорил за Блек Хат? Само казах че мотивацията им може да бъде всички които обучават да им станат реферали по препоръчаните от тях програми ( кви 30-40% , кви чудеса?). А за тайните методи, няма нужда, това което споменах ( ама ако се чете внимателно ) е по скоро организация и последователност.

Ей голяма критика, голямо чудо.... и защо? Всъщност като се замисля май цялата критика е изразяване на мнение от тяхно име а :) ?Както виждате аз съм член на форума му от самото създаване, и глупости тука не съм писал - може да ми прегледате мненията ми едно по едно. Не мисля че идеята ми е лоша. Ще се радвам Б&К да изкажат мнение.

От: От: Nova bezplatna ideja za Coolice and Blinky

и глупости тука не съм писал - може да ми прегледате мненията ми едно по едно.

Според мен предложението ти е недомислено, а ти умееш да пишеш глупости. Отдава ти се.

дай пример , наизуст и аз мога да соча с пръст

тъпа тема.

Малко ли примери ти дадоха, за да се повтарям и аз?

не виждам такива?

Аз от година и нещо се мъча в тъпата афф. сфера и ако мислиш ,че някой ме е открехнал за нещата ей така - "на ти пич всичките ми практики и умения , пък майната му че ще си ми конкуренция" .. да бе да

Според мен те такива големи тайни и конспирации нема. Всичко е до дългогодишна практика. Сигурно имат и много стари тръстет сайтове с много линкове(както и линкове от сайтове от топ20), добри позиции и трафик. Има сигурно и тарикатлъци, но надали ще ги споделят така, че и курс да правят. Дори да ти направят курс и да ти обяснят всичко пак няма гаранция, че ще направиш големите пари. :)

Идеята ми допада, но наистина това е идеята на целия форум - да стимулира и развива хората в афилиейт маркетинга. Важното е, както навсякъде, да имате желяние, другото само ще дойде.

Мислехме си преди време и още не е късно де, да се направи нещо като състезание, спонсорирано от нас, за топ афилиет. Тук вече ще трябва да се измили по-добре. НО мисля, че ще стане идейно. Има такова в Щатите, и се радва на популярност в ИТ средите. Все пак това не е само едно просто състезание, а и начин да се развие този толкова леко застъпен параз в нас.

Та идеят за секция може да се леко измени в този дух. Въпроса е, че трябва малко по-добра структура, но не изключено да се направи.;) А целия форум е информационен и има всичко, което искаш. ;)

Горе