аз откак се махнах от тях все едно 10 кила смъкнах едно ми е лекично и безнервно
много са нагли копелдацитемного ама да ухат супата... айде сега като са отворени и ще лапат по 150 лева намесец по малко...
те понеже саотворени и за тях 150 лева са нищо чи колко са те 1800 лева на година за фирма като тяхната - бълха ги ухапала...
смотаняци... си държат наглия тон по телефона на други и да духат супата
моята глоба която им налагам за некоректно отношение е 150 лева на месец!
предполагам за 20-30 години поне
не са бре ти пък
това са гото.бг
с евтиния сайт
държат си гото за по малоумните стари клиенти
да не им намалят цените а нс1 е за да са конкурентни за нови клиенти с ниски цени
не са бре ти пък
това са гото.бг
с евтиния сайт
държат си гото за по малоумните стари клиенти
да не им намалят цените а нс1 е за да са конкурентни за нови клиенти с ниски цени
НС1 и гото са едно и също, разликата ти я казват единствено ако попиташ конкретно за нея и е че при нс ползваш 1% от ресурсите на сървъра а при Гото 3%. И това не го пише никъде казват ти го като им се обадиш да им държиш сметка защо подяволите плащаш 2 пъти повече за нещо което предлагат 2 пъти по евтино резултата беше: абе я си ни дайте бекъпите и по-живо по здраво. Като цяло качеството е приемливо, имат обаче някакви проблеми с мод рерайта и с кирилицата и си е малко кофти докато му свикнеш. другите ми любимци от топхост, за тях какви забележки да има човек, то трябва нещо да работи че да му намериш косури, пък при тях нищо не работи освен касиерката им в другия офис с големите цици дето ти иде да я нариташ като ти каже троснато "вие за кво сте?"