нЕ РСИКУВАЙ АКО ЩЕ Е СЕРИОЗЕН САЙТ
Някой си пишат само така но няма значение. Какъв топхост какви 5 лева. Аз съм започнал с топхост и съм минал през доста фирми. Хайде убеди ме че суперите са по добри. Имам хостинг и при суперите и при ns1. Не защитавам ns1 но и не пиша лошо и за суперите. Какво общо имат ns1 със излъганата жена.
Това е компания създадена с едничката цел да бъде сериозен конкурент на топхост!!! Ако водещото е цената обърни се към топхост, ако водещото е качеството обърни се извън БГ, въпреки всичко като за начало те съветвам да използваш услугите на superhosting.bg
Superhosting.bg e българска компания, която се старае да задоволи всички клиенти и определено предлага най - добрите услуги на българския пазар. Като казвам най - добрите услуги, разбирай че е поне 100 пъти по стабилна и отговорна от който и друг БГ хостинг да вземеш.
Прочети тази тема:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=59537
Става въпрос за излъгана жена от реселър на ns1 и това преди броени дни.
Самия факт, че тези измикяри работят с подобни измамници, показва колко държат на клиентите и реномето си и колко стойностни са като фирма.
Къде са светлинните години при съпорта че не мога да се сетя. Колкото пъти съм написал дори в онлайн поддръжката на ns1 винаги са ми отговаряли дори и в 3 през нощта. При суперите пиша тикет.
Ето и последното писмо получено от суперите нали питаш.
В този хостинг акаунт са разположени 74 717 файлове и директории (inodes). Това е 83.02%
от допустимия брой ай-нодове за план СуперСтарт. При услугата споделен хостинг,
според параметрите на ползвания хостинг план СуперСтарт, на акаунта могат да се
разположат до 90 000 ай-нода.
Допустимият брой ай-нодове, в зависимост от хостинг плана, е както следва:
- за хостинг план "СуперСтарт" – до 90 000 ай-нода за акаунт;
- за хостинг план "СуперПро" – до 180 000 ай-нода за акаунт;
- за хостинг план "СуперХостинг" – до 270 000 ай-нода за акаунт.
Ма това май било ай-нода.
А това е от днес
Здравейте ,,,,,,
В очакване на празниците, идват и пролетните изненади за Вашия сайт!
Възползвайте се от нашето специално Великденско предложение.
Преминете към следващия план СуперПро напълно БЕЗПЛАТНО за оставащия период на Вашия хостинг план.
Получавате неограничен трафик и до 80% по-бърз сайт!
Възползвайте се сега!
Аз пък не знаех че следващия план ще ми направи сайта по- бърз с 80% от което следва другия въпрос защо на моя план сайта ми е по- бавен с 80% Казах ти не защитавам едните но и не плюя срещу другите. За щайгите на едните и на другите нямам идея какви са.
Аз преди известно време ( в началото на 2014 ) пробвах Superhosting, но много пъти сайта ми беше Down.. Щом им писах веднага ми отговориха и до няколко минути оправяха проблема и след време пак така, но хостинга ми беше само за един месец, после веднага се преместих на HostGator.
О боже как за един месец хостинг сайта ти бил много пъти DOWN, то това може да се провери, кажи за кой сайт става дума и за кой период. Ъп тайма им е по - добър от този на хостгатор!!!!! Осъзнаваш ли колко нелепо изказване правиш, само и само да очерниш superhosting!!
Имаме едно хубаво българско нещо в хостингите, в което работят българи и е наистина на световно ниво и вие се опитвате да го очерните с всевъзможни лъжи!!!!
Не желая да си мислите, че искам публично да очерня или проваля репутацията на Superhosting. Не можем да го отречем, че те са едни от най-компетентните хостинг компании в България. Вероятно проблема е бил само при мен, но това не трябва да тревожи клиентите им. Не виждам как моето мнение, за моя проблем от личен опит може да повлияе над други хора, чийто уеб сайтове функционират правилно, използвайки услугите на superhosting. Аз съм останал доволен от HostGator и не мисля да го променям през следващите месеци.
Още веднъж повтарям, че не желая да очерня въпросният сайт, но можеш да приемеш мнението ми както желаеш. Исках мнение за ns1, а не за superhosting дали са по-добри от други или не.
Някой може ли да изкаже мнение за този хостинг - ns1.bg
Цените са много добри, но все още се чудя... Искам да чуя повече мнения ?
1. - Купувам ги от name.com и не са за месец, а за година.Питам се аз домейните къде ги купуваш или и тях за по месец си ги купуваш?
Питам се също, след като не смяташ да сменяш "сайтовете" следващите месеци, понеже си доволен, защо питаш за цени на ns1 и за мнения?
Колега, давам ти приятелски съвет да се махнеш от там възможно най - скоростно. В момента в който ти се наложи да ти свършат нещо ще видиш голям зор. (Пробвай например на им пишеш по чата да видиш колко ще почакаш)Аз съм останал доволен от HostGator и не мисля да го променям през следващите месеци.
Още веднъж повтарям, че не желая да очерня въпросният сайт, но можеш да приемеш мнението ми както желаеш. Исках мнение за ns1, а не за superhosting дали са по-добри от други или не.
Колега, давам ти приятелски съвет да се махнеш от там възможно най - скоростно. В момента в който ти се наложи да ти свършат нещо ще видиш голям зор. (Пробвай например на им пишеш по чата да видиш колко ще почакаш)
Иначе по темата ns1 е наследник на една от първите ако не и първата хостинг компания в бг goto.bg, като оборудване не знам как са, но не съм чувал добри неща за тях, поради тази причина не съм и ги тествал.