Здравейте,
Един въпрос: Сега като напиша За жената, оптимизира ли се по някакъв начин сайта който излиза първи? Следващия въпрос после.
Здравейте,
Един въпрос: Сега като напиша За жената, оптимизира ли се по някакъв начин сайта който излиза първи? Следващия въпрос после.
Понеже първия сайт се казва "за жената" и домейна му е така (zajenata), аз си мисля че ГГ разбира че за него говорим, както като се напише технополис, знае за кой сайт се говори?Как google да свърже думата която ти изписваш с домейна които оптимизираш в случая първия в класъцията или втория и тн.
Понеже ....
Ами добре де:
- До преди 1 година всеки слагаше точни линкове и към началната страница, а вече всеки знае, че така не се прави.
- В много стари теми се пиши от no follow линкове няма смисъл, но днес друго се говори.
- Преди в социалните всеки се пишеше с 1 потребителско име, но вече всеки, който прави нов профил, гледа да е с различно име.
- Преди казваха от линковете "тук" , "виж още" няма смисъл защото ГГ ги игнорира, но сега наказаните от пингвина точно тях слагат
А не изглежда ли нормално, името на сайта или марката да има случаи, в които само да се споменава, но да няма линк? Ако марката е уникална (но не мощтна) например „Чтонтурно Вруксо Чремек” как няма да разбере ГГ че се говори за нея и как няма да го отчете като плюс на сайта? Сигурен съм че след година - 2 друго ще се говори
Онпейдж seo - ако се разчита само на това, ще има успех... някакъв ... .
Да, аз за това говоря, че все някаква полза ще има, не че ще се избие рибата. Сайтът ще е с уникално-име.com, някво маняшко име и аз не знам още.Принципно е възможно.
Мерсивсе пак ти желая успех.