Аз ги проверявам, обикновено бързо приключва разговорът, но тези минават всякакви етични граници. Директно пращат фактура с куриер, видиш ли бил съм задължен да е платя.Хубаво е да проверявате тези каталози.
Тоя бизнес модел съществува от преди да се регистрираш във форума, отделно хиляди пъти е говорено за него тук.Аз ги проверявам, обикновено бързо приключва разговорът, но тези минават всякакви етични граници. Директно пращат фактура с куриер, видиш ли бил съм задължен да е платя.
В някой фирми сигурно минава номера, получава се от някой служител, препраща се директно в счетоводството и ето ти бизнес модел..
Наистина не необходимо да се заяждат със всеки, няма никакъв смисъл. Регистрирал съм преди теб в този форум, не че това има някакво значение.Тоя бизнес модел съществува от преди да се регистрираш във форума, отделно хиляди пъти е говорено за него тук.
Чашата взе да прелива.. втори път ми пращат фактура с наложен платеж, за услуга която не искам. Честно казано не знам жалба в полиция ли да пусна и КЗП..Не точно за тия, но за подобни каталози, съпорт така агресивно действащи.
Чашата взе да прелива.. втори път ми пращат фактура с наложен платеж, за услуга която не искам. Честно казано не знам жалба в полиция ли да пусна и КЗП..
Да, май и на двете места ще е редно да пуснеш. И поне ако не е тайна, каква точно услуга продава (освен може би инклудване в дадена категория от каталога им) и сума? И какви сайтове гонят? Магазини, фирмени?И на двете места според мен се оплачи. Първо те тормозят, второ са мошеници. Действай, пък дано не им се размине...
Не е тайна,ако не е тайна
Точно такаЯвно бизнес моделът го изисква, защото си изпуснал "задължителната" регистрация при тях
Аз пък обичам да си приказвам с такива - сайт билдъри и сео маниаци правещи какви ли не гугъл магии, трейдъри гледали Вълка от Уолстрийт или разни издаващи сертификати без които си загубен и т.н. За съжаление нямам дар слово, иначе много бих ги гаврил:обикновено бързо приключва разговорът...
Тези са други...тук става въпрос за "Онлайн Регистри твоите" са "български регистри оод"За да не съм капо, има интересни неща за тези и бързо набират популярност:
Оп, прав си. Леле, то много регистри бе....чак аз се обърках. И на всеки по 240 лева?Тези са други...тук става въпрос за "Онлайн Регистри твоите" са "български регистри оод"