online shop

nortrant

Well-Known Member
интересно ми е online shop-ните от къде взимат продуктите където продават :p ?

От: online shop

Зависи за какво говорим:

1. Афилиейт
2. Дропшип
3. Магазин със сайт

Това са основните направления.

Ако говорим за точка 2, виж тук: DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес (DSh Vs. Aff)

Намираш си читави доставчици/прозводители и ти си реално търговеца, чрез сайта си. ;)

Успехи.

имах в предвид за техника и др. продукти (телефони, комютри и др. продукти...)

а да продаваш книги, какви разрешителни трябват ?

Техника, доколкото си спомням от темата за дрипшипинг, не е препоръчително.

мдам не е препоръчително защото бест баи например имат по добра оферта на дребно отколкото много складове на едро просто като прочват не с контеинери а с кораби направо отстъпките са феноменални

за книги никакви разрешителни нети трябват само фирма

Гет.бг примерно някои знае ли от къде си вземат всичката стока? Малко ме съмнява да е dropshipping. :)

Вие как го мислите, че е?

Трябва ви фирма, трябва да се регистрирате като администратори на лични данни, трябва ви счетоводител, трябват ви връзки с дистрибутори, договор с куриерите след време, ако се увеличи бизнеса. Също така може да забравите за бизнес модела "поръчват ми нещо - аз го поръчвам на доставчика - доставям го - взимам парите и съм напред" Или няма да сработи въобще или просто крайната сметка ще ви е толкова тънка, че нервите които сте вложили ще ви се сторят доста скъпи. Просто трябва да се продава нещо, което е налично. А за поръчки от подобни сайтове офертиращи дропшипинг и т.н., просто не виждам как ще стане за България.

Горе