N nortrant Well-Known Member 8 Септември 2010 #1 има номерирани едни редове може ли номерата да се махнат, по-точно ест че може... въпроса мие : Как да ги махна ?
има номерирани едни редове може ли номерата да се махнат, по-точно ест че може... въпроса мие : Как да ги махна ?
H happyslacker New Member 8 Септември 2010 #2 От: open office Също като и при другите програми за редакция на текст. Селектираш редовете и натискаш бутона, който служи за добавяне на номера (когато вече номерата ги има служи за обратното).
От: open office Също като и при другите програми за редакция на текст. Селектираш редовете и натискаш бутона, който служи за добавяне на номера (когато вече номерата ги има служи за обратното).
N nortrant Well-Known Member 8 Септември 2010 #3 От: open office ясно, но проблема е че не мога да го намеря този бутон
F freelancer Well-Known Member 8 Септември 2010 #4 От: open office Numbering on/off, виж дали не ти е скрит бутона, или toolbar-a Скритите бутони се виждат като кликнеш в края на тулбара на стрелката
От: open office Numbering on/off, виж дали не ти е скрит бутона, или toolbar-a Скритите бутони се виждат като кликнеш в края на тулбара на стрелката
Blinky Owner 8 Септември 2010 #6 От: open office Става така, както го описаха. П.П: Ей, изхабиха ми се репотации. Този Хепислакър направо ме разбива, чак се чудя защо има по-малка репутация от мен. Баце, да си ни жив и здрав.
От: open office Става така, както го описаха. П.П: Ей, изхабиха ми се репотации. Този Хепислакър направо ме разбива, чак се чудя защо има по-малка репутация от мен. Баце, да си ни жив и здрав.
N nortrant Well-Known Member 8 Септември 2010 #7 От: open office Blinky каза: Става така, както го описаха. П.П: Ей, изхабиха ми се репотации. Този Хепислакър направо ме разбива, чак се чудя защо има по-малка репутация от мен. Баце, да си ни жив и здрав. Увеличете... Определено е пич на място! От мен има +1 реп. Благодаря му много за снимката!
От: open office Blinky каза: Става така, както го описаха. П.П: Ей, изхабиха ми се репотации. Този Хепислакър направо ме разбива, чак се чудя защо има по-малка репутация от мен. Баце, да си ни жив и здрав. Увеличете... Определено е пич на място! От мен има +1 реп. Благодаря му много за снимката!