Здравейте, направих си малка доработка, защото ми трябваше при ръчно въвеждане на продукти в един магазин, и днес реших да го пусна като безплатен модул в сайта на ОпенКарт.
Генериране на SEO адрес от продуктовото име и транслитерация
Възможности:
- Генериране на сео оптимизиран адрес от съответното продуктово име съдържащо кирилица и/или латиница. Ако името съдържа кирилица се извършва транслитерация на българските букви с латински.
- Работи само при наличието на инсталиран български език на OpenCart.
Ако имате инсталиран повече от един език, бутона "Генерирай SEO адрес" ще се генерира само в българския раздел за въвеждане на име на продукта.
Подходящо е при ръчно въвеждане на продукти. Може да работи и с по-стари версии на ОпенКарт, но не съм тествал.
Генериране на SEO адрес от продуктовото име и транслитерация
Възможности:
- Генериране на сео оптимизиран адрес от съответното продуктово име съдържащо кирилица и/или латиница. Ако името съдържа кирилица се извършва транслитерация на българските букви с латински.
- Работи само при наличието на инсталиран български език на OpenCart.
Ако имате инсталиран повече от един език, бутона "Генерирай SEO адрес" ще се генерира само в българския раздел за въвеждане на име на продукта.
Подходящо е при ръчно въвеждане на продукти. Може да работи и с по-стари версии на ОпенКарт, но не съм тествал.
Последно редактирано: