От: Panda v.2.2 - coming soon
Едно репче и от мен. Темата я изчетох от до, даже се и порових.
Знаех си още преди време, че тестват тази Панда преди явно да стане официалния алгоритъм, по който Гугъл селектира и класира сайтовете по страниците си с резултати. Силно се надявам само на едно - правилата да са за всички и най-вече с честен и правелен подход да се излиза на хубави позиции, а не по някакъв неясен метод оптимизаторите да се чудят какво реално са объркали, при положение, че са от "бялата" страна.
Време е леко да пипнат тук там, за да видим наистина хубави резултати, а не спам, about.com, некви сторове и това. Що за кретенски резултати са това при положение, че пича под "HOSTING" може да търси образователен материал, а не няколко сайта, които веднага да му продават, или спам блог който прави комисиони от hostgator или други с аф. програма. Абе трябва да се промени нещо.
Тази статия мисля, че е преди всичко PR, с който се опитват да обяснят, че сегашния алгоритъм е шит. И всичко това заради загубения (може и малък %) пазарен дял. Сигурен съм, че с Пандата определено не са спечелили много, но да загубят - по-вероятно ми изглежда.