D Dencho Ve New Member 30 Август 2012 #1 filefactory. com и rapidgator. net може ли да имам доверие в тях?
C creeds New Member 6 Септември 2012 #2 От: pay per download - Filefactory and Rapidgator смисъл какво доверие ? аз си направих рапидгатор ,но трябвало да си вкарал пейпал и след това почва да отчита свалянето
От: pay per download - Filefactory and Rapidgator смисъл какво доверие ? аз си направих рапидгатор ,но трябвало да си вкарал пейпал и след това почва да отчита свалянето
D Dencho Ve New Member 10 Септември 2012 #3 От: pay per download - Filefactory and Rapidgator ми мисълта ми е дали плащат. М как да си вкарал пп? Демек ако след рег не си вкарал пайпал не отчита $ ?
От: pay per download - Filefactory and Rapidgator ми мисълта ми е дали плащат. М как да си вкарал пп? Демек ако след рег не си вкарал пайпал не отчита $ ?
C creeds New Member 11 Септември 2012 #4 От: pay per download - Filefactory and Rapidgator Dencho Ve каза: ми мисълта ми е дали плащат. М как да си вкарал пп? Демек ако след рег не си вкарал пайпал не отчита $ ? Увеличете... точно ,защото аз не чете кво пише сега почна да ми отчита ама немога разбера колко съм направил това на колко се равнява 80 клика 0.130$ ?
От: pay per download - Filefactory and Rapidgator Dencho Ve каза: ми мисълта ми е дали плащат. М как да си вкарал пп? Демек ако след рег не си вкарал пайпал не отчита $ ? Увеличете... точно ,защото аз не чете кво пише сега почна да ми отчита ама немога разбера колко съм направил това на колко се равнява 80 клика 0.130$ ?