Wellco Active Member 20 Октомври 2021 #1 Здравейте, Моля да ми препоръчате плъгин за PayPal плащания във Woocommerce, който работи коректно с BGN. Благодаря предварително!
Здравейте, Моля да ми препоръчате плъгин за PayPal плащания във Woocommerce, който работи коректно с BGN. Благодаря предварително!
alexkuzmov Well-Known Member 20 Октомври 2021 #2 Wellco каза: Здравейте, Моля да ми препоръчате плъгин за PayPal плащания във Woocommerce, който работи коректно с BGN. Благодаря предварително! Увеличете... PAYPAL CURRENCY CONVERTER PRO FOR WOOCOMMERCE Convert any currency to allowed PayPal currencies for PayPal’s Payment Gateway “PayPal Standard” within WooCommerce Attention: This plugin is no longer working with the PayPal Gateway from WooComme... codecanyon.net Demo: Хвърли едно око, може и да ти свърши работа.
Wellco каза: Здравейте, Моля да ми препоръчате плъгин за PayPal плащания във Woocommerce, който работи коректно с BGN. Благодаря предварително! Увеличете... PAYPAL CURRENCY CONVERTER PRO FOR WOOCOMMERCE Convert any currency to allowed PayPal currencies for PayPal’s Payment Gateway “PayPal Standard” within WooCommerce Attention: This plugin is no longer working with the PayPal Gateway from WooComme... codecanyon.net Demo: Хвърли едно око, може и да ти свърши работа.