PayPal и еBay въпрос ?

Здравейте, имам разплащателна сметка от ЦКБ Банк която е доларова. Направих я специално за покупки през eBay. Вързах сметката с PayPal и я заредих с долари, но когато купувам нещо от eBay на което цената е в долари PayPal обръща валутата в левове и после ЦКБ обръща курса в долари пак и се оскъпява продукта. Има ли някакво решение на този проблем ?

Благодаря предварително

От: PayPal и еBay въпрос ?

Курсовете на PayPal вероятно се различават с една-две стотинки от пазарните. За малки покупки това не е проблем.

Намерих решение на проблема. Поразрових се и се свързах с поддръжката на PayPal. Те ми обясниха че когато съм регистрирал картата си в PayPal, автоматично избира валутата за плащане на страната където е извадена картата, в случая BGN. Помолих ги дали може да сменят валутата и те я направиха в USD. Има и още една подробност, когато плащате с PayPal на страницата където трябва да въведете потребителското име и паролата си в PayPal има едно меню Other Convention Options или Other Payment Options (не си спомням точно как беше) където избирате друга валута. Аз избрах валутата която е посочена в инвойс формата от продавача и така истеглиха USD от картата ми.
Благодаря за отговорите на всички.
Модератори, може да изтриете темата, проблемът е решен.

Точно темите с решени въпроси най-малко трябва да се трият.

Смисълът от форумите е да съдържат решения на въпросите.

Горе