Paypal плащане

Vasil Krastanov

New Member
Добро утро.. Може да ви се стори доста елементарен въпрос, но така и не мога да разбера как да си вкарам пари от картата ми на пейпал акк. ми. Пробвах всичко и все още не мога да разбера. Verified ми е и имам някакви 1 долара. Като натисна на "Top Up Account (Instantly)" ме праща в сайта на банката ( райфайзен ) и не мога да разбера там какво да направя. Днес ми е много спешно да вкарам 75 евро. Ако някой може да ми обясни подробно ще съм му много благодарен.. Но и без това днес ще ходя до банката да ги попитам така и така как работят тези сайтове направени за професори.

Картата ми е виза електрон от райфайзен.

От: Paypal плащане

Добро да е :)
Щом си свързал пейпал с картата ти и не ти стигнат пари в пейпал той автоматично си дърпа колкото не му достигат от картата.

Такова нещо като да вземеш пари от карата и да ги 'депозираш" или както ти му викаш "вкараш" в пейпал няма.
Когато отидеш някъде да плащаш с пейпал, то автоматично ще ти дръпне колкото е нужно от картата.

Можеш да си прехвърлиш пари към акаунта, чрез нареждане от твоята сметка към сметка, която ти дават в процеса на прехвърлянето. Иначе като имаш карта автоматично ти се теглят парите от нея при плащане или превод.

Благодаря ви за информацията. Не знаех, че така работи самият сайт. Можете да локвате!

Горе