paypal проблем transaction denied by the card issuer

freerunbg

New Member
Търсих помощ във google четох какво са направили другите и до решение на проблема не стигнах за това пиша тук
"We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-. This happened because it has been denied by the card issuer."
продукта които искам да купя струва 53.5 лева(35 долара) след последното извлечение имам 57.07 К и днес вкарах още 22 така че проблемът със парите не би бил достатъчен (нямам никакви пари във пп акаунта а само във картата.
банката е ccbank bg когато отидох общо взето некомпетентни служителки които не разбират от работата си ме излъгаха че проблема бил че не съм имал достатъчно пари (2 лева не мърдат от сметката [дебитна карта виза] но 57-53.5=3.5 и сега още 22 ) излъгаха ме и за това, че информацията щяла да се рефрешне след половин час а вече минаха над 5-6 часа и проблема още го има
Благодаря за помоща.

От: paypal проблем transaction denied by the card issuer

И ще продължава да го има, тъй като нямаш услугата ЦКБ Синхрон. Нито са ти я казали, нито са компетентни (навярно и незнаели за нея), нито и са ти казали, че няма да дойдат днес кинтите ти, а чак утре (щом го нямаш „синхрона“). Ако беше някоя друга банка, нямаща подобна (платена отделно) услуга, навярно щеше да стане до минути или до 2 часа след внасянето да разполагаш с кинтите си.

Считай се свободен да им разпечаташ страницата и утре с тоя лист при касиерките да им го навириш :). До тогава, може да се обадиш на телефона най-отдолу от стр. и да питаш оператора дали не може да ти вземат от сметката 2-та лв. още сега и да ги ползваш още сега кинтите, т.е. устно нареждане.

От: paypal проблем transaction denied by the card issuer

Благодаря за бързия отговор.
До колкото разбрах без синхрона утре ще мога да ги ползвам а със синхрона веднага след внасянето.

Горе