Задал си в настройките на GoDaddy да обновява автоматично домейните, когато наближи момента когато изтичат и затова от GoDaddy са си дръпнали таксите за обновяване на домейна на възможно най-високата цена (която се плаща когато не се ползват купони за отстъпка).
Това е идеята на купонната им система - когато домейните се обновяват автоматично не се ползват купони и се плаща по високите цени. А настройките по подразбиране са да си дърпа пари когато си иска (ти си виновен, че не си чел целия договор с дребни букви когато си сключвал договор с GoDaddy при регистрацията). Не си сключвал договор ли? Не може да не си го сключил, защото е невъзможно да се регистрираш без да сложиш отметка в полето за отметка "[x] Съгласен съм".
Повече информация за начините, по които GoDaddy пре**ават клиентите си може да прочетете на този сайт:
Промяната на паролата ти за PayPal няма да спре автоматичните плащания! Защото в настройките на PayPal си задал, че GoDaddy може да си дърпа пари от сметката ти без да се налага действие от твоя страна (напр. писане на парола). При първото ползване на PayPal системата те пита за това и ти си се съгласил.
Трябва да прекратиш абонамента си към godaddy иначе ще ти взимат през определен период от време 20.99$, Това не че са ти разбрали паролата. И аз имах подомни преживяваня с Missiload e-bay и hotfile. Не се сещaм кво трябваше да се прави но наи вaжно че успях да се отарва от тези нежeлани за мен плащания. Отиди е pay-pal на more filters и от там трябва да видиш коя опция да избереш.
Thank you for responding. The charge was for The purchase of a backorder for SWEETTER.COM. нямам нищо общо с този домейн но нз какво се случва... ще ги помоля да изтрият всичко заедно с акаунта