Paypal странност

tuger

Well-Known Member
Абе пратиха ми пари от една CPA компания и всички нормално. Гледам после може да искам рефънд:shock: Къв рефънд мога да искам като те са ми пратили пари? За пръв път ми се получава.
На някого случвало ли му се е ?

От: Paypal странност

Опцията не е за да им искаш рефънд, а за да можеш лесно да им върнеш ти парите.

You can refund payments that are Completed, Pending, Cleared, or Uncleared. you can issue a full or partial refund for up to 60 days after a payment was sent:
Note:

• To make sure the buyer isn’t credited twice for the same transaction you cannot refund a payment when there’s a credit card chargeback associated with this payment.

От: Paypal странност

За да не отварям нова тема, искам да попитам, дали е възможно изпращача да си дръпне изпратените пари, че виждам имам бутон "Issue Refund"?
Опцията не е за да им искаш рефънд, а за да можеш лесно да им върнеш ти парите.

От: От: Paypal странност

За да не отварям нова тема, искам да попитам, дали е възможно изпращача да си дръпне изпратените пари, че виждам имам бутон "Issue Refund"?

Винаги може да поиска рефънд (дори на пари които си изтеглил вече към картата). После акаунта ти е на минус докато не вкараш пари.

От: От: Paypal странност

Това исках да знам, благодаря! :)
Винаги може да поиска рефънд (дори на пари които си изтеглил вече към картата). После акаунта ти е на минус докато не вкараш пари.

Горе