PayPal с ново приложение за Facebook - Send Money

Blinky

Owner
PayPal вече си има осбствен апликейшън (приложение) за Facebook, което ще позволява на потребителите му да пращат пари на свои приятели през телфона. То носи името "Send Money" и е лесно за употреба, както показва и името му. Действието било максимално опростено - избира се ел. картичка с пари / само пари, избира се получател и сумата, която искаме да изпратим. След това просто send. Има мноог начини за плащане, но този бил нов и в по-удиобен вид.

Основната идея на Send Money (от потребител към потребител в PayPal) е активирането на сделки през най-голямата социална мрежа в света.

Факт е - всеки се прикача към новият (№2) лидер на пазара. :)

От: PayPal с ново приложение за Facebook - Send Money

Всичко вече започна да минава през фейса...

Ползвам техните реклами и съм много доволен.
Но за съжаление не съм ползвал adwords и не мога да направя за момента сравнение. Но скоро ще го направя, и ако се уверя, че и от реклами са по-добри и като мен ако се убедят много рекламодатели, наистина с бързи темпове ще настигнат гуглето. :)

За мен фейсбук в момента достига апогея си... Следва залез ...
Повече от съгласен съм тук, то реално даже вече почна да писва на хората. Но хубавото, което правят е, че се разширяват в различно посоки. Дано това доведе до нещо хубаво и в световен мащаб.

За това и Google така криво гледа на техното развитие. Предчувства, че леко му се клати стола от 1-вото място.

Горе