This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.
Виждам, че това е станал любим надпис на доста хора, както и на мен. Проблема е че цъкаме преди да четем, от друга страна и неинтуитивната политика и липса на видна информация и предупреждение от страна на ПайПал при добавяне на кредитна карта и проверка допълнително спомага за изнервящата обстановка. Та и аз влезнах в капана мен ми взеха $3 ама нейсе. Аз съм си за е****, като не съм чел внимателно. Писах първи път с проблема и до 1ч ми върнаха някакъв автоматичен отговор, който не ми свърши никаква работа. Писах втори път и вече чакам 1 ден отговор. Ако успея да се преборя ще пиша как е станало, ако не ми приемат новата ми ВИСА Класик, просто ще си изтрия акаунта при тях и ще потърся друг алтернатива.
За новаците:
1. За предпочитане е да имате кредитна карта ВИСА Класик - ако има чип добре, ако е без не е фатално, като си я взимате от банката си направете и застраховка (20лв)
2. Отивате на ПайПал и започвате регистрацията, първо избирате си тип акаунт (Premier Account) - ако ще търгувате често, избирате после България и език и продължавате на следващата страница, като въвеждате точно името и адреса от кредитната ви карта и регистрацията ви там. Съгласявате се с един куп глупости и написвате кода от картинката. И продължавате нататък.
3. Ще получите по пощата Activate Your PayPal Account! цъкате на линка в него той ще ви отведе на сайта на ПейПал и там ще трябва да въведете паролата на акаунта, който сте задали и то ви вкарва в акаунта ви, но това не е всичко
4. Confirm email - вкарвате потвърдителния номер от първия имейл "Activate Your PayPal Account" нещо от рода на 3212-1232-2233-1321-3322
5. Вкарвате номера на кредитната си карта ще иска и трицифрения номер отзад на гърба на картата, като проверка, ще получите имейл, че сте вкарали кредитната си карта в тяхната система
6. Понеже са ви наложени лимити за ползване трябва да минете още няколко "проверки" и тук идва най-честата грешка от всички - получавате имейл (Enter your Expanded Use Number) и почвате да се чудите какви номера да вкарате и при 3 грешни опита ви казват:
This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.
ЗАТОВА: бъдете търпеливи чака се около 3 работни дни за да ви излезне Expanded Use Number ако не притежавате "онлайн банкиране" отидете в банката или си направете извлечение и там в описанието ще пише нещо от рода
1234PAYPAL--*EXPUSE 12345678912 за 1.5 Евро ЕСТЕСТВЕНО НОМЕРАТА СА ПРИМЕРНИ В СЛУЧАЯ ВАС ВИ ИНТЕРЕСУВА
1234 Това е вашият Expanded Use Number!
7. Отивате на paypal . com/bg/MEM-NUMBER и го въвеждате! Не правете други опити, че ще се нахендрите като нас ...
какво е нататък вие ще кажете
А сега ако има някой и да помогне на мен, как да ги накарам ПейПалци да ми позволят да си вкарам данните или да ми отблокират номера на кредитната карта в тяхната система ще съм много благодарен!!!