daRonson каза:Повечето банки предлагат такива VISA карти ако не се лъжа.
В ПИБ със сигурност има. Също така техните VISA Electron без проблем се ползват в PayPal.
ти плащане с Paypal ли правиш или с картаStanislava каза:И аз имам проблем и ще бъда много благодарна ако някой ми помогне.
Направих първото си плащане към един сайт, на 25.01, на стойност 89$ и всичко мина както трябва, сега обаче когато искам да направя второ плащане, на стойнос 112$ ми излиза този надпис-This payment cannot be funded with a credit card at this time.This payment cannot be processed at this time. Please try again later.
Имам още 500$ налични в картат си.Пратих им вече 2 писма но никакъв отговор. Опитах да им се обадя но има някакъв технически проблем понеже не ми приема въвеждането на телефонния номер. Дневният ми лимит е 500$, (поне така си мисля).
Каква е причината?
Моля за бърз отговор понеже сайта в който съм направила поръчката си чака парите, и нищо чудно да ми я анулират.
П.С. Статуса ми в paypal е Verified и картата ми е кредитна VISA от Райфайзен
Stanislava каза:И аз имам проблем и ще бъда много благодарна ако някой ми помогне.
Направих първото си плащане към един сайт, на 25.01, на стойност 89$ и всичко мина както трябва, сега обаче когато искам да направя второ плащане, на стойнос 112$ ми излиза този надпис-This payment cannot be funded with a credit card at this time.This payment cannot be processed at this time. Please try again later.
Имам още 500$ налични в картат си.Пратих им вече 2 писма но никакъв отговор. Опитах да им се обадя но има някакъв технически проблем понеже не ми приема въвеждането на телефонния номер. Дневният ми лимит е 500$, (поне така си мисля).
Каква е причината?
Моля за бърз отговор понеже сайта в който съм направила поръчката си чака парите, и нищо чудно да ми я анулират.
П.С. Статуса ми в paypal е Verified и картата ми е кредитна VISA от Райфайзен
ти пробва ли да платиш с пейпалStanislava каза:Да. Получих го от банката и го въведох. Това е статуса ми Bulgarian - Verified
имат проблем в систематаStanislava каза:Това е старото ми плащане.Сега сумата която трябва да платя е 112 $ и когато се опитам да напрявя плащане ми излиза въпросният надпис.
Stanislava каза:ПП плащат и после си ги теглят от картат ми.
В самия сайт има две опции-1. да платиш направо с кредитна карта и 2. да платиш през ПП.
Stanislava каза:Дали няма да стане да вкарам пари от картат си в акаунта ми и после да платя?
Stanislava каза:Дали няма да стане да вкарам пари от картат си в акаунта ми и после да платя?