От: Paypal карта - блокирана.. как да се оправя ?
Благодаря ви много , но не знам от къде да им прата снимките на банковата ми карта и личната.
Ти по-горе цитира какво са ти писали и там не пише, че трябва да сканираш банковата карта - само личната плюс извлечение от банковата карта (което не знам дали може да осигуриш).
Разбрахте , че съм хлапе на четиринайсе . Може ли да ми кажете коя информация от личната ми карта да задрацкам и дали трябва да снимам и задната част .
Не можеш да задраскаш нищо от картата. Ако PayPal разберат на колко си години ще ти блокират акаунта и пари няма да видиш докато не навършиш 18 (а и тогава не знам дали ще ти ги дадат).
As of January 1, 2002, you must be at least 18 years of age to register for an account and use the Service. Additionally, if your credit report reflects an unacceptable level of risk, you will not be eligible to use the service.
Щом не разрешават на потребители, които имат лош "credit report", предполагам, че за потребители,
които извършват измама също няма да разрешат да ползват услугите им (
ти си извършил измама като си се регистрирал в PayPal, защото с акта на регистрацията си декларирал, че си на възраст поне 18 години, което не е вярно). Това, че не си чел договора, с който си се съгласил не те оневинява, нито това, че си непълнолетен.
И тези 4 цифри дето ми ги търсят пин кода ли са?
Не, според тях банката трябва да ги е написала върху извлечението, но в някои банки (напр. Прокредит банк) банката не пише върху извлечението нито адреса ти, нито номера на картата, нито информация, че това изобщо е картова сметка (от PayPal могат да разберат, че това е картовата сметка като съпоставят сумите от извлечението със сумите минали през картата и PayPal).
Предполагам, че някак си са разбрали, че си непълнолетен (може би Visa или Mastercard са те издали). Тази карта да не би да е "допълнителна карта" свързана към картовата сметка на дебитната карта на майка ти?