Да и ако идиотите от ПейПал ти поискат копие на картата сигурно ще им покажеш виртуалната. Има ли опция да имаш само виртуална карта? А на тази виртуална карта със сметката ли й плащаш 90 стотинки, щото аз в нито една банка не набарах карта + сметка за под 10 лева. Айде 5 да са, да не съм догледал, обаче 90 стотинки карта + сметка някак си не ми се вярва.Аз съм с виртуална виза в долари и досега не са ми удържали 1 процент. Месечната ми такса за обслужване е 90 стотинки.
на коя банка да си направя карта, че да тегля от PayPal без да ми удържа
Тва го знаеме още от преди, както и че ти не живееш в България. Говорим за БГ ПейПал с БГ банка и БГ карта.Само към банкова сметка можеш да теглиш от PayPal без комисионни. За България опцията не е активирана.
Тва го знаеме още от преди, както и че ти не живееш в България. Говорим за БГ ПейПал с БГ банка и БГ карта.
Конкретно за таз банка, се оказва че без префенциален курс се доближава до чендж бюрото, което е точно срещу нея. Говорим за центъра на града. Онзи ден даже има равни курсове. С преференциален курс сигурно ще е по - изгодно дори от чендж бюро, но нека не забравяме че бюра като Табекс дават също по - изгодни условия за суми над 1000. Всъщност това е единствената банка, където дават преференциален курс на ниски суми (говорим пак за 1000), тъпаците от Про Кредти искат мин. 50 000, ТИМ даде Централна кооперативна - 10 000.Става въпрос не за таксата, която събира PayPal, а за таксата, която събира банката, издател на картата.
Предимството да имаш карта в долари е, че може да изтеглиш доларите и да ги обмениш в обменно бюро, което дава по-изгоден курс от банката (банките обменят валута и продават злато при неизгодни за клиента условия, в повечето случаи).