C clearcho1 New Member 17 Януари 2011 #1 imam paypal akaunt s 50 evronqkoi iska li go ? prodavam go za 25 dolara
dertre Well-Known Member 18 Януари 2011 #3 От: paypal akaunt Като гледам че е с едно мнение и езика на писане сигурно е краден
hit4o Member 18 Януари 2011 #4 От: paypal akaunt а най странното ми е че предлага евро а иска плащане в долари сигурно е намерил програмка за пейпел хак и се пробва за лесни пари
От: paypal akaunt а най странното ми е че предлага евро а иска плащане в долари сигурно е намерил програмка за пейпел хак и се пробва за лесни пари
dertre Well-Known Member 18 Януари 2011 #5 От: paypal akaunt Няма програма за "пейпал хак" . Или има акаунта от някой кейлогер/ботнет мрежа/фишинг , или някой приятел "хакер" му го е дал да го продава .
От: paypal akaunt Няма програма за "пейпал хак" . Или има акаунта от някой кейлогер/ботнет мрежа/фишинг , или някой приятел "хакер" му го е дал да го продава .
BRAIN_PAIN Well-Known Member 25 Януари 2011 #7 От: paypal akaunt luxorgroup каза: не го разбирам Увеличете... И аз не разбирам що спамиш форума като разпран.... Като пишеш нещо, гледай поне да е смислено. Аман от спамери...
От: paypal akaunt luxorgroup каза: не го разбирам Увеличете... И аз не разбирам що спамиш форума като разпран.... Като пишеш нещо, гледай поне да е смислено. Аман от спамери...
live4fun New Member 23 Февруари 2011 #8 От: paypal akaunt имаш 50 евро а го продаваш за 25 долара, интересно... наистина поне да беше смислено, напълно съм съгласен с BRAIN_PAIN
От: paypal akaunt имаш 50 евро а го продаваш за 25 долара, интересно... наистина поне да беше смислено, напълно съм съгласен с BRAIN_PAIN