Dea
New Member
Магазинът ми е на български с woocomerce за магазин и уордпресс. Искам пейпал да си сложа обаче ми дава, че пейпал не поддържа такава валута. Има безплатно вграден пейпал, но не поддържал бг валута. Хм, аз по бг сайтове, които са в лева си плащам с пейпал и няма проблеми - автоматично си ги обръща в евро. Някой знае ли дали може да се оправи или само с евро би работило промерно? Ако инсталирам друг плъгин дали ще стане? Гледам, че има доста, но са платени и не смея да рискувам. Дори и да преведа сайта по тази логика пак няма да работи за бг страниците.
Сега почвам да правя за приятелка магазин за бижута и тя иска пейпал, ама и нейния ще е в лева и как ще стане не ми е ясно. Как става по тия бг сайтове, в които си работи нищо, че е в лева? Някой инфо? Пък може и такъв сайт ако има някой да каже как го е направил.
Сега почвам да правя за приятелка магазин за бижута и тя иска пейпал, ама и нейния ще е в лева и как ще стане не ми е ясно. Как става по тия бг сайтове, в които си работи нищо, че е в лева? Някой инфо? Пък може и такъв сайт ако има някой да каже как го е направил.